Siirry pääsisältöön

Testissä Fast pudding

Silloin kun ensimmäiset Fastin puddingit tulivat kauppoihin niin olin aika skeptinen niiden mausta ja annetun mielikuvan todellisuudesta. Proteiinipitoista vanukasta ilman sokeria ja rasvaa? - no way. Olisin varmasti testannut puddingia jo aiemmin, mutta yllättäen kaikkiin makuihin oli jollakin tavalla sotkettu enemmän tai vähemmän suklaa, josta saan migreeniä. Odottelin sen ensimmäisen (toivottavasti ei viimeisen) suklaattoman vanukasjauheen perään ja jokin aika sitten tällainen tuote tuli markkinoille, makuna mustikka-vanilja.

Ohjeessa kehoitetaan sekoittamaan 2/3 dl jauhetta 1,5/2 dl maitoa. En jaksanut ruveta säätämään kolmasosien kanssa, joten sekoitin shakerissä 1 dl (45g) jauhetta 2 dl rasvattoman maidon kanssa, kaadoin kulhoon ja laitoin jääkaappiin jähmettymään kymmeneksi minuutiksi. Koostumus oli jähmettymisen jälkeen vanukasmainen ja maku selkeästi mustikkainen, mutta vanilja ei omaan suuhun hirveästi maistunut. Lisäksi proteiinijauheen maku oli melko vahva. Mun mielestä todella moni palautusjuomajauhekin maistuu liikaa heraproteiinilta, ja etsinkin aika pitkään sopivaa jauhetta, joka maistuu enemmän kyljessä lukevalta maulta kuin heralta :D.. Pudding oli kaikesta huolimatta hyvää, mutta paljon sitä en itse kerralla pystyisi syömään. Ehkä nuo mun mielivaltaiset mitatkin vähän vaikutti siihen makuun... :D Joka tapauksessa oiva proteiinipitoinen välipala! :) Myyjä kertoi myös, että vanukasjauhe sopii hyvin leivontaan, joten täytyypä joku kerta koittaa sitäkin.


Ootteko te maistaneet puddingia, kenties jotakin muuta makua? Mitäs tykkäsitte? 

-Marjut

Kommentit

 1. Nyt on mennyt jotain ohi, minkä merkkinen/niminen se mystinen hyvä palkkari oikein? Siis se joka maistuu enemmän siltä mitä paketissa lukee, kuin heraproteiinilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://hardworkoutnoexcuses.blogspot.fi/2013/02/itsesuojeluvaisto.html Sieltähän se kummajainen löytyy ;)

   Poista
 2. Keittiössä on vielä jämät Fastin suklaapuddingista. Kyllä sitäkin syö, mutta vähän on semmoinen teollinen maku. Mutta kuten sanoit, oiva välipala. Mä tykkään heittää vielä puddingin joukkoon hitusen kaurahiutaleita, niin tulee vielä hitaasti imeytyviä hiilareita ja kuitua suutuntuman parantuessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samaa vikaa siis kuin tuossa mustikka-vaniljassa. Täytyy itsekin koittaa noita kaurahiutaleita puddingin joukkoon. Sekaanhan voi heittää perjaatteessa ihan mitä vain :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentti, oli se sitten lyhyt tai pitkä, on aina enemmän kuin tervetullut! ♥