Siirry pääsisältöön

Treenivaatteiden aatelia: Bia Brazil

Kävin hakemassa Fastin puddingia Jyväskylän Body Action -liikkeestä. Samalla kerralla kiertelin uudistuneessa liikkeessä ja katselin mm. Better Bodiesin & Bia Brazilin vaatteita. Better Bodiesin vaatteiden ulkonäköön en oo oikeen koskaan syttynyt, ja niiden laadustakin oon lukenut aika eriäviä mielipiteitä. Lisäksi taidan nähdä niitä ihan liikaa salilla, mikä vaikuttaa myös mun kiinnostukseen kyseistä merkkiä kohtaan. Onko teillä kokemuksia Better Bodiesin vaatteista?

Sen sijaan Bia Brazil on merkkinä kiinnittänyt mun huomion jo jonkin aikaa sitten. Varsinkin se luettu & kuultu hypetys merkin housuista on jäänyt mieleen. Liikkeessä käydessäni hypistelin näitä paljon kehuttuja housuja, ja olihan se housujen kangas ihan erilaista kuin normaaleissa treenitrikoissa. Paksumpaa, joustavampaa ja muutenkin jotenkin tykkyä. Tuolla reissulla pudding jäi lopulta kuitenkin ainoaksi ostokseksi, mutta googletin lisätietoa Bia Brazilin housuista kun pääsin kotiin.

Palasin samaiseen liikkeeseen viime viikon perjantaina ennen kuin lähdin junalla kohti Kurikkaa. Onnekseni liikkeeseen oli tullut juuri Bia Brazilin uusi mallisto, joten tarjontaa ja värejä löytyi yllin kyllin. Housuja on 3/4 pituudella tai täyspitkänä sekä suoralla tai leveällä lahkeella. Valitsin sovitettavaksi täyspitkät oranssi-mustat LE24-malliset trikoot, joissa on suora, kapea lahje. Vetäisin housut jalkaan ja...

Mukaanhan ne lähti! Aluksi epäröin istuvuutta, koska kaikki Bia Brazilin vaatteet ovat one size. Lisäksi housut näyttävät henkarilla todella pieniltä. Epäröinti osoittautui kuitenkin turhaksi, koska housut istuivat täydellisesti :) Suurimmat plussat ehdottomasti kankaasta: joustava, mukautuu hyvin vartalon muotojen mukaan, hengittävä ja monenkin käyttökerran jälkeen palautuu alkuperäiseen muotoonsa-ei polvipusseja tms. Mulla on treenitrikoiden kanssa usein ongelmana se, että koska mun alakroppa on hyvin lantio-reisi-painoitteinen, niin monia housuja pitää nostella ja asetella monta kertaa treenin aikana, ja se jos joku on ärsyttävää. Nämä housut on ollu mulla nyt pari kertaa salilla päällä, eikä muuten tarvi nostella, jippikaijeyy! :)) Yksi suuri plussa tulee myös siitä, että kangas on sopivan paksua. Eipä tarvi enää salilla yrittää kyykkäillä kohti seiniä siksi, että housujen kangas on kulunut ja ohut, minkä takia valo paistaa läpi.. Kyllä salitreenaaminen on nyt taas helppoa! :D

Nähtäväksi jää miten housut käyttäytyvät pesun ja pidemmän käytön jälkeen. Tällä hetkellä tuntuu, että tällaiset treenihousut on liian hyvät ollakseen totta, mutta toivotaan että oon väärässä.  Tänään housut pääsevät vähän kovempaan menoon mukaan, nimittäin oon liikuntatutorina hommannut meille tutustumistunnin Jyväskylän Crossfittiin. En tiedä yhtään mitä on luvassa, mutta tiedän että: ei kipuu, ei hyötyy. Tunnelmia luvassa lähipäivinä!

Kiitos ja aamen Bia Brazil. Tämä 'ikuisesti nike' ajatuksella elänyt nainen tietää mistä seuraavatkin treenihousunsa hakee. 

(ps. tämä ei ole maksettu mainos, vaan täysin vilpittömästi kaiken kunnian ansaitsevien housujen hypetys :)
Marjut

Kommentit

  1. Parhaat treenipökät! Ei muuten kulu pesussa kun muistaa pestä ilman huuhteluainetta ja mielellään 40 tai alle. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentti, oli se sitten lyhyt tai pitkä, on aina enemmän kuin tervetullut! ♥