Siirry pääsisältöön

Dear tabata

Tänään oli meidän Onrampin toisiksi viimeinen kerta. Aika on mennyt ihan siivillä!
Sledgehammer
 
Tire flip

Alkulämpässä kyytiä sai niin rengas kuin köydetkin. Kolme kierrosta 5+5 sledgehammer, 5 tire flip, 10 box jump ja 30 battling rope eli lekalyöntejä, renkaankääntöjä, boxihyppyjä ja köysien "aallottamista". Tuli muuten lämmin! :)

Overhead squat

Taidoissa kerrattiin tempausta kahvakuulalla, ja uutena taitona tehtiin valakyykkyä (OHS, overhead squat). Mulla oli valakyykky Timon tekemän salitreenin alkulämpässä, mutta muuten en oo kyseistä liikettä treenannut. Mun yliliikkuvat olkapäät olis mielellään vieny tangon takakautta ympäri. Siinä vähän mietityttikin, että mites se tanko pysyy painojen kanssa tuolla ylhäällä, kun nyt jo olkapäät olis mielellään pyöräyttänyt koko tangon alas. Koutsi kuitenkin totesi, että kyljistä vaan hyvä pito ja sillähän se ongelma ratkaistiinkin!

Voimassa oli tällä kertaa se niin mukavan suloinen tabata. Mehän tehtiin tabata myös liikuntalaisten ensimmäisellä kokeilukerralla, mutta silloin se oli normaalinpituinen. Tällä kertaa "päästiin helpommalla" ja tehtiin vaan puolikas eli neljä kierrosta. Liikkeet oli ilmakyykky, vatsat abmatilla sekä punnerrukset. Sain tulokseksi 15-12-9, kun edellisellä kerralla samoista liikkeistä tulos oli 14-9-7. Tuo parannus johtuu varmaan osaksi siitä, että tehtiin vain se neljä kierrosta kahdeksan sijaan, mutta ehkä jokseenkin on myös kehittymistä tullut :)

Tabatan jälkeen oli aika koota itsensä WODia varten. Tällä kertaa wod tehtiin kolmen porukoissa. 

run 2 rounds
30 KB swing - L hold
2 rope - Plank hold
5 HSPU - pull up hold
2 rounds
sled push

Eipä oo paljon muuta sanomista, kun että huhhuh! Meidän ryhmän loppuaika oli 12.41. Tehtiin wod suurimmaksi osaksi Mariannen kanssa kahden, mutta muun muassa tuohon viimeiseen osioon eli kelkan työntöön saatiin sitten Veera painolastiksi, ettei olisi liian helppoa.. Ei muuten ollut! Tämänpäiväinen tunti oli kyllä kokonaisuudessaan mukavan toiminnallinen ja tasaisen raskas. Usein alkutunti menee aika leppoisasti ja vasta wodissa pääsee kunnolla sykkimään. Nyt kuitenkin sai haukkoa happea jo lämmittelystä saakka. Parhautta! :)

Huomenna olis luvassa aamu-uinti, vähän hiphopin ohjausta sekä oman opetuksen analysointia. Illalla saatan mennä korvaamaan yhden välistä jääneen onrampin päivän. Mun piti laittaa ne vastauksetkin tänne jo eilen, mutta yllätysyllätys mulla on hieman teknisiä ongelmia kameran ja videoinnin kanssa. Yritän nyt vielä leikkiä tekniikan ihmelasta, mutta jos mun suunnitelma ei onnistu niin laitan vastaukset kirjoitusmuodossa :)

-Marjut

Kommentit

  1. Liikutko ollenkaan vapaa-ajalla tuollaisina päivinä, kun koulussa näyttäisi tulevan noin paljon liikuntaa?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentti, oli se sitten lyhyt tai pitkä, on aina enemmän kuin tervetullut! ♥