Siirry pääsisältöön

Uunipotut, -porkkanat ja jauhelihapiffit

Sunnuntain kokkailun tuloksena syntyi perinteisistä raaka-aineista valmistettua herkullista ruokaa :)















Illalla kirjoittelen teille viikon liikuntapäiväkirjan ja muita kuulumisia (:

♥ Marjut

Kommentit

  1. Ihanan näköiset noi ruokakuvat. Sain inspiraation! Potut erityisesti, nam. Mä en syö perunaa oikeestaan ollenkaan kun en oikein ole muistanut muita vaihtoehtoja kuin keitetyt perunat tai ranskalaiset :D (Ja siis tällä hetkellä en dieetillä ole syönyt muutenkaan pastaa, perunaa tai riisiä). Kohta muuttuu tyyli, ja aion kyllä treenin jälkeisellä aterialla syödä vähän hiilaria niistäkin lähteistä joten jee, uunipottua on luvassa!

    Viitsitkö kertoa vielä miten oot noi sun uuniperunat tehnyt, kiitos :)

    http://musclefetish.fitfashion.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Itseasiassa mäkin oon syönyt itteni perunasta ulos, kun lapsena sitä tuntui olevan joka ruuassa. Nykyään syön perunaa korkeintaan kerran viikossa, yleensä en sitäkään.. Tämän takia juuri on pitänyt keksiä jotain muita valmistustapoja kuin keittäminen, muussaaminen tms.

    Ohje on tosi simppeli: ensin pesin perunat hyvin ja halkaisin ne puoliksi. Sitten tein muutaman viillon perunoiden keskiosaan (kuvissakin näkyy joten kuten) ja sivelin ne oliiviöljyllä. Tän jälkeen maustoin suolalla (aromi-/raskanperunamauste) ja sipulijauheella sekä osaan laitoin vielä pippurimaustetta. Tän jälkeen uuniin 225 asteeseen n. 45min.
    Uuniperunoiden kans sopii hyvin kylmä kastike, mutta toki ne on hyviä ihan tuollaisinaankin. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentti, oli se sitten lyhyt tai pitkä, on aina enemmän kuin tervetullut! ♥