Siirry pääsisältöön

Päälläseisontaa ja afrojamit

What a great day!

Enkun tunti ja kirjastossa opiskelu meni vähän unenpöpperössä, mutta sitten alkoi tapahtua..."Jassu autahan pikkasen..." TADAAA!
Voinette ehkä jo päätellä, että mikä meidän telinevoimistelukerran aihe oli? No sehän oli päähyppy, joka tosin tunnin loppuvaiheessa (tai oikeastaan sitten kun kamerat kaivettiin esiin) muuttui päälläseisonnaksi :DTeam Suski & Jassu & Marjut. Mun päähyppy ei tänään oikeen sujunut, mutta päälläseisonta sujui sitäkin paremmin! Siinä kun oli tunnin verran vekslattu ympäriämpäri niin johan se tavallinen seisominenkin tuntui päässä :D... Päälläseisonnasta jatkettiin sitten vähän erilaisiin tunnelmiin...Yliopistolla oli vieraan Kongolaissyntyinen mies, joka piti meille afrotunnin!
 Huhhei! En oo varmaan eläissäni tavannut noin positiivista, energistä ja iloista ihmistä :) En oo myöskään koskaan ollut tanssitunnilla, missä hymy ei hyydy sekunniksikaan. Koko tunti ja tunnelma oli niin mieletön, että vieläkin hymyilyttää ! :) Miten jollakin ihmisellä voi olla noin positiivinen ulosanti?! Näihin kuviin, näihin tunnelmiin päättyy tämänpäiväinen postaus. Huomenna saattaapi tulla vastauspostaus ilmoille jahka joku sen ehtii kirjoitella ;) Oikein positiivista maanantai-iltaa kaikille! :)

♥ Marjut

Kommentit