Siirry pääsisältöön

Jokainen ihminen voi löytää avaimet oman elämänsä onneen

Aino totesi ihanasti uusimmassa MeNaiset Sport -lehdessä, että "Suomessa on vihdoin ok hehkuttaa, että vitsi, kun on hyvä olo." Mä oon täysin samaa mieltä tästä. Aikaisemmin on pitänyt miettiä kaksi kertaa ennen kuin hehkuttaa omaa hyvää oloaan ulospäin. Se on ollut vähän sellainen tabu, mistä ei saisi puhua. Sitten jos oot uskaltautunut puhumaan, niin sut on leimattu itserakkaaksi tai sulta on kysytty, että mitä lääkkeitä oot ottanut/jättänyt ottamatta tai että mitä sulle on tapahtunut.


Ollaanko me suomalaiset tosiaan oltu ennen niin putkinäköisiä, että ei olla osattu iloita toisen ihmisen hyvästä olosta? ollaanko jopa vieläkin? Mun mielestä toisen ihmisen rikkaus ei tarkoita toisen ihmisen köyhyyttä. Meidän pitäisi oppia ammentamaan toisen ihmisen rikkauksia myös omaan elämään. Pitäisi oppia nappaamaan pala toisen ihmisen positiivista energiaa itselle. 


Jokainen ihminen voi löytää avaimet oman elämänsä onneen. Ne avaimet voi löytyä heti tai sitten niitä pitää etsiä pidemmän aikaa. Kukaan ei kuitenkaan oo sillä löytöretkellä yksin, vaikka jokainen omia avaimiaan etsiikin. Toisella ihmisellä saattaa olla kartan palanen, jota sulla ei ole. Siltä samalta ihmiseltä saattaa puuttua kompassi, joka sulla taas on. Kun sä saat tältä ihmiseltä kartan ja annat sille vastalahjana kompassin, te molemmat ootte taas askeleen lähempänä oman elämän onnea.


Autetaan toisiamme löytämään onnen avaimet :) ♥

♥ Marjut

Kommentit