Siirry pääsisältöön

Mäkilenkki ja kahvakuulailua videolla

Tsau! Katoin ikkunasta ennen lenkille lähtöä, että vitsit ku nätti ilma! Pääsin rappuset alas ja otin ensimmäiset askeleet, niin eiköhän alkanu sataa ihan kunnolla. Enhän mä voinu ku nauraa, niin mun tuuria :D


Onneksi uus Haglöfsin takki* piti mut kuivana, vaikka trikoot suorastaan imi kaiken sateen itseensä ja naamastakin valu vettä niinku olis suihkus ollu :D Puolen tunnin päästä sade loppu ku seinään ja aurinko alkoi paistaa. Siinä sitten hymyilin auringon kanssa kilpaa, oli niin mahtava fiilis! :)


Mulla oli jalassa footbalancen pohjalliset* ja zeropointin säärystimet, joiden ansiosta(ko) jalat tuntuivat paljon kevyemmiltä. Oli tää nyt sitten sitä lumevaikutusta tai ei - hyvältä tuntui silti :)


Harjulla lenkkeilyn jälkeen tulin kotiin ja tein parvekkeella vielä muutamia kahvakuulaliikkeitä; etuheilautusta, rinnallevetoa+työntöä ja pystysoutua. Alla olevassa videossa on pieni pätkä jokaisesta liikkeestä. Kuvaus oli hieman vaikea järjestää tänne muutaman neliön parvekkeelle, joten raaja jos toinenkin jäi ruudun ulkopuolelle, pahoittelut siitä! :DMä jatkan tästä soveltavan liikunnan esseen pariin, mukavaa maanantaita! :)

* tuotteet saatu blogin kautta

♥ Marjut

Kommentit