Siirry pääsisältöön

Telinevoimistelun opetusta ja kuvausvalmistelut osa 1Tänään aamusta otettiin meidän liikunnanopiskelijaryhmän kanssa nokka kohti Keuruuta. Meillä oli telinevoimistelujakson opetuspäivä Kivelän koululla, jossa oltiin opettamassa ja avustamassa eri-ikäisiä lapsia. Meillä oli päivän aikana yhteensä viisi ryhmää, joten vilskettä ja vipinää riitti! :) Mutta hei onko ihme kun kattoo tota salia! Kaikille kouluille tällainen, kiitos! Heh, helpommin sanottu kuni tehty, mutta mä ainakin aion pistää kapuloita rattaisiin, jotta mun tulevassa työpaikassa olisi näin mahtavat puitteet :)

Olin kotona Keuruun reissulta neljän aikaan ja aloin ensi töikseni selaamaan sähköposteja läpi. Tällä hetkellä tuntuu, että tuota sähköpostilaatikkoa olisi hyvä olla lukemassa vähintään tunnin välein; on niin monta rautaa tulessa! Perinteinen työpäivä kun kestää sen 8-16, niin lähetteleppäs siinä sitten viiden aikaan sähköpostia seuraavan päivän asioista, kun vastaanottaja näkee viestin vasta samana aamuna :D Noh, loppu hyvin kaikki hyvin!


Valmistelut lauantain kuvauksia varten alkoi tänään illalla (siis jos niitä alkuviikon vaatekriisejä ei lasketa tähän), kun kävin Glow:ssa suihkurusketuksessa. Aluksi katselin ja ihmettelin, että eihän tässä nyt ruskettunut juuri yhtään :D Sitten lurkkasin alaosan alle niin oho, taisipa sittenkin ruskettua! Väri näyttää nyt jo tosi hyvältä ja upean tasaiselta, mutta sen lopullisen tuloksen näkee oikeastaan vasta aamulla, kun väri on ehtinyt kunnolla oleentua :)

Huominen aamupäivä menee opiskelujen parissa, mutta iltapäivällä olisi tarkoitus hankkia vielä viimeisiä kuvausrekvisiittoja ja käydä huollattamassa ripset. Loppupäivän taidankin viettää sitten jossain järkyttävässä jännitysinnostushypetyspaniikki-tilassa :D Moni varmaan ajattelee, että miten yksistä kuvauksista nyt voi ihminen olla noin innoissaan, mutta kuule ette arvaakaan! Kyllä kun sitä on tässä enemmän ja vähemmän räplännyt itselaukaisimen kanssa ja yrittänyt pomppia ja liikehtiä juuri oikeaan aikaan niin kyllä: olen innoissani :)


Mä jatkan tästä pohtimaan sitä, että miksi mun päässä soi repeatilla "jos sun lysti on niin kädet yhteen lyö *taptap* jos sun..." :D Megalomaaniset heipat, nähdään taas!

♥ Marjut

Kommentit

  1. Ei kyllä useassa koulussa ole tuollaisia puitteita :D! Tsemppiä kuvauksiin, pidä hauskaa :)!

    VastaaPoista
  2. Ei ole ei, ikävä kyllä! Kiitos paljon, tsemppiä sulle myös pääsykokeisiin!! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitän vielä täälläkin kovasti :)!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentti, oli se sitten lyhyt tai pitkä, on aina enemmän kuin tervetullut! ♥