Siirry pääsisältöön

Videopostaus, SportsDirect ja inspiraatiotulva

Pitkästä aikaa videohöpöttelyä tarjolla! Videolta löytyy päivän fiilikset ja kuulumiset, katsaus SportsDirectin paketin sisältöön sekä muutama sananen tulevien päivien ohjelmasta.  Pahoittelut, että olemus ei oo ehkä se kaikista energisin ja ajatus katkeilee harva se hetki. MUTTA! Sehän kertoo vaan siitä, että oon käyttänyt kaiken ajatustoimintani tänään englannin tunnilla ollessani ja korista opettaessani ;) En alkanut kuvailemaan videota moneen kertaan, joten tällä realistisella fiilisvideolla (jonka parin tunnin tappelemisen jälkeen sain vihdoin ladattua Youtubeen) mennään! :) Sportsdirect ei pettänyt tälläkään kertaa; toinen täysosuma tilaus, jipii! :))


Mä en tiedä johtuuko se tästä jo pitkään jatkuneesta upeasta säästä vai mistä, mutta mulla on ihan järjetön määrä postausideoita tulilla! Viimeisen viikon aikana on päivittäin tullut joku inspis mieleen ihan omista touhuista tai ympärillä olevista ihmisistä. Ideoita löytyy vihoista, kalenterista, pääkopasta ja joitain oon ehtinyt jo purkaa luonnoksiinkin. Viimeksi tänään iski inspiraation poikanen englannin tunnilla, kun ryhmäläiset pitivät demon tavallisimmista lihaskuntoliikkeistä. Välillä tuntuu ettei ole mitään kirjoitettavaa ja välillä taas tekisi mieli kirjoittaa useampikin postaus päivässä. Yritän kuitenkin hillitä itseni ja pitäytyä siinä yhdessä postauksessa per päivä, jotta mun ideoista olisi hyötyä pidempään sekä teille että mulle itselle ;)

Miten teillä menee? Onko aurinko piristänyt päiviä?


♥ Marjut

Kommentit

 1. Kaikki nuo kouluun liittyvät jutut kuulostaa kyllä niin mielenkiintoisilta, että näistä postauksista saa aina hyvän motivaatioruiskeen lukea pääsykoemateriaaleja! :) Niihinkään ei enää pitkää aikaa ole... Huhhuh.
  Ihania hankintoja sportsdirectiltä, itte oon hurahtanut tilaileen sieltä Lonsdalen huppareita ja trikoita, mutta myönnetään että USA PRO:n urheiluliivit on myöskin muutaman tullut tilattua :D

  VastaaPoista
 2. Jes, mahtavaa! Vielä ehdin siis tuomaan pienen lisäruiskeen motivaatiota ennen kirjallisia :)
  Mäkin tilasin viime kerralla Lonsdalen hupparin ja collarit ja oon kyllä tykännyt :) Trikoitakin oon katellut, onko ne hyvälaatuisia?
  Mutta hei tsemppiä lukemiseen! Vaikka välillä saattaa tuntua raskaalta, niin täällä opiskelu on kaiken sen raskaan työn arvoista! :)

  VastaaPoista
 3. Lonsdalen salitrikoot on ihan hyvät muuten, mutta mun omissani on semmonen raidoitus sivussa, joka on semmosta kohopainatusta, ja ne lähtee kyllä irti pikkuhiljaa. Mutta ei siis käyttöä haittaa. Mukavat päällä ja tuntuu hyvältä vaikka kuinka hikoo, en osaa pesukestävyydestä sanoa kun en oo niitä ehtiny vielä niin montaa montaa kertaa pesemään.
  Lukeminen ei ihme kyllä tunnu niin kovin raskaalta. Mulla on yksi tutkinto alla, joka ei tunnu omimmalta, ja nyt tuntuu että vihdoin oon löytänyt sen mikä oikeesti kiinnostaa joka tavalla. Kaiken lisäksi aiemman ammatin eli fysioterapian opiskeluun kuului aikalailla samoja asioita kun matskuissa on. :D Tosin, työn ohella lukeminen ei ole sitä kaikkein tehokkainta. :) Mutta toivon tosiaan että vielä joku päivä pääsen nauttimaan samoista opiskeluhaasteista kun sinä nyt !!

  VastaaPoista
 4. Okei, kiitos infosta!
  Kiva kuulla, että oma juttu on löytynyt; onhan se lukeminenkin silloin ihan eri tavalla kiinnostavaa ja motivoivaa :) Fyssarin opinnoissa onkin paljon lihasjuttuja ym. joten niistä on varmasti sulle apua. Ei muuta kun kaikki tieto käyttöön ja tulta päin!

  VastaaPoista
 5. Tuossa yhtenä hiljaisempana työpäivänä vähän selailin SportsDirectia... Aaaa miten siellä onkaan taas kaikkee ihanaa ja joka päivä sähköposti laulaa kun tulee jatkuvalla syötöllä uusia tarjouksia :D Heaven!!

  VastaaPoista
 6. No sanohan muuta! Veikkaisin ettei aikaakaan kun oot klikkailemassa sieltä taas jotain kotiin ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentti, oli se sitten lyhyt tai pitkä, on aina enemmän kuin tervetullut! ♥