Siirry pääsisältöön

Liikevinkki lämmittelyyn

Tuulimylly


Yksinkertainen, helppo ja tehokas. Luistelukyykky lämmittää jalat ja kiertoliike ylävartalon, erityisesti selän.  Mitä leveämmän haaran otat, sitä raskaampi, haastavampi ja tehokkaampi liike on. Muista kuitenkin kyykätessäsi varmistaa, että polvet ja varpaat osoittavat samaan suuntaan. Kääntämällä katseen kohti ylhäällä olevaa kättä, saat liikkeeseen vielä vähän extraa!

Tässä liikkeessä liikkuvuuden kehittymisen huomaa nopeasti, kuten myös sen heikkenemisen. Nimimerkillä en oo tehnyt kyseistä liikettä pariin viikkoon ja olo on kuin rautakangella :D Onneksi oon sentään ehtinyt joogata jonkin verran, joten ehkäpä mulla on vielä toivoa!

Onko tämä teille tuttu liike? Nimivariaatioita on varmasti monia!

♥ Marjut

Kommentit

  1. Jee, kiitos paljon liikevinkistä!! Tosi hyvä,näitä lisää. Kaipaan just kehonhuollollista tietoa ja miten hoidetaan ite kroppaa.

    VastaaPoista
  2. Oleppa hyvä, mukava kuulla että vinkistä oli hyötyä! :) Itse suosin paljon juuri dynaamisia lämmittelyliikkeitä, koska ne ovat samalla hyvää liikkuvuusharjoittelua koko kropalle. Ainakin minulla juuri tällaiset lämmittelyliikkeet toimivat parhaiten yhdessä lyhyen aerobisen lämmittelyn kanssa! Aion jatkossakin postata pieniä vinkkejä kehonhuoltoon ja lämmittelyyn liittyen, koska niillä on todella suuri vaikutus sekä treeniin että yleiseen kropan toimivuuteen :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentti, oli se sitten lyhyt tai pitkä, on aina enemmän kuin tervetullut! ♥