Siirry pääsisältöön

Homemade burgers

Nämä burgerit ei sitten oo mitään laihdutusruokaa! :D Pihvit  tehtiin 10% jauhelihasta, mutta juusto ja majoneesi korjasi sen normaalirasvaisen jauhelihan kalorit. Lisäksi  väliin eksyi salaattia, tomaattia, suolakurkkua ja sipulia - nams! Ens kerralla täytyy leipoa sämpylätkin itse! Jollakulla hyvää ohjetta? :)

♥ Marjut

Kommentit

 1. http://blogit.mtv.fi/voisilmapelia/2010/01/03/vihdoin-eli-maailman-parhaat-hampurilaissampylat/

  Tossa oikeesti täydellinen resepti hampparisämpylöihin. Työläitä, mutta niin vaivan arvoisia - taikinaa pitää sitten tosissaan vaivata kymmenisen minuuttia ja kohottaa reilu tunti, samoin kuin muotoiltuja pullia. Vinkkinä semmonen, että kohotettu taikina kannattaa jakaa neljään osaan, pyörittää palloksi ja sitten vähän litistää palleroita ja leikata muotilla ihan pyöreäksi. Fastin palkkarisheikkeri on täydellisen kokoinen ;) Tällä tyylillä tulee parhaimman mallisia sämpylöitä.

  VastaaPoista
 2. Oih, näyttää täydellisiltä! Selvästikkään ei saa ruveta kokkailemaan nälkäisenä ;) Täytyy ehdottomasti kokeilla, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 3. Hampparisämpylöiden resepti löytyy kuule siskoseni siitä pettämättömästä ja aina kaapissa olevasta yläasteen köksän kirjasta...Ja se on vieläpä ihan hyvänmoinen repesti..;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentti, oli se sitten lyhyt tai pitkä, on aina enemmän kuin tervetullut! ♥