Siirry pääsisältöön

Irtiotto arjesta - Viking Grace

Eilen puolenyön aikaan kotiuduttiin viikonlopun kestäneeltä laivareissulta. Oltiin miniristeilyllä Viking Gracella lauantaista sunnuntaihin.Meillä oli Premium-hytti, joka oli kooltaan tavallista hyttiä huomattavasti suurempi (14m2). Hytissä oli parisänky ja levitettävä vuodesohva sekä tv, hiustenkuivain ja jääkaappi. Jääkaapista löytyi kuohuviiniä, limsaa ja kivennäisvettä.


Meillä aamiainen sisältyi hytin hintaan ja sitä nautittiin buffetin sijaan Oscar á la carte -ravintolassa. Oscar sijaitsee laivan 11. kannella ihan keulassa, joten näkymät oli aivan mahtavat :) Palvelu oli papukaijamerkin arvoista; ravintola oli täynnä hymyileviä ja ystävällisiä tarjoilijoita, aamiaiselle saavuttaessa tarjottiin kuohuviiniä ja oli pakko ottaa yks lasi (vaikka me ei sitä koskaan juotukaan), koska se mies oli niin ystävällinen. Lisäksi kahvi/tee tuotiin pöytään, ja muutenkin tunnelma oli todella leppoisa ja positiivinen :)


En oo aiemmin ollut Gracella, mutta varmasti lähden joskus uudelleen. Risteilen yleensä Silja Linen laivoilla ja niihin verrattuna Grace erosi eniten sisustuksessa. Laiva oli sisältä kuin uusi ja sisustus oli Siljan laivoja modernimpi - joka tilaan oli tuotu ripaus luksusta :)

Ainut asia mihin oltiin vähän pettyneitä, oli baaritarjonta. Ajateltiin lauantaina illalla mennä muutamalle drinkille ja tanssimaan. Gracella on kolme baaria: Rockmore Bar, Retro Bar & Dancing ja Club Vogue. Ensimmäisessä soi rock, toisessa perinteinen humppa&jenkka&tango jne ja kolmannessa rock ja rock&roll. Odotin, että Voguessa olisi päässyt tanssimaan, mutta en kokenut siellä kyllä minkäänlaista yökerhotunnelmaa. Ehkä näin samanlainen tarjonta oli vain meidän risteilyllä, enpä tiedä. Me oltais kuitenkin kaivattu vähän rytmikkäämpää musiikkia ;)
Tax free -myymälä olikin sitten taas pala taivasta, niin kuin yleensäkin laivalla ollessa :) Mukaan lähti salmiakkipurkin ja tuliaisten lisäksi Pradan uusi hajuvesi ja kaksi  jumalaisen tuoksuista Victoria's Secretin vartalovoidetta. ♥Ihana reissu, kiitos Grace! :)

Nyt mulla on toinen lomaviikko aluillaan ja on aika palata hiljalleen arkeen niin syömisen kuin liikunnankin osalta. Reissussa tulee aina syötyä rennommin, vaikka enpä mä tuosta syömisestä muutenkaan oo viimeaikoina stressannut :D

Sateista, mutta positiivista maanantaita!

♥ Marjut

Kommentit