Siirry pääsisältöön

Tulee päivä, kun sinut poimitaan.

Itsensä hyväksyminen, oman ainutlaatuisuuden havaitseminen ja hyödyntäminen - se on nykypäivänä vaikeaa. Siksi haluan sanoa aiheesta muutaman sanan. Inspiraation sain eilisestä yöllisestä juttelutuokiosta poikaystävän kanssa.


Poikaystävä kertoi hyvän vertauskuvan tähän aiheeseen liittyen

" Kuvittele, että menet suureen puutarhaan. Näet siellä kymmeniä erilaisia kukkia. Ne eivät ole samannäköisiä, mutta niistä jokainen on kaunis omalla tavallaan. Voit erotella niitä muotojen, rakenteen ja muiden silmin havaittavien seikkojen perusteella tai voit erotella niitä kukinta-ajan ja kasvuajan perusteella."


Joku haluaa poimia valkoisen ruusun, toinen haluaa auringonkukan ja kolmas orkidean. Silti aina ensimmäisenä pääsee mukaan se kukka, joka kasvaa kauniisti ja näyttää hyvinvoivalta.Meistä jokainen on yksi ainutlaatuinen kukka puutarhassa. Jokainen meistä poimitaan jossain vaiheessa ja ainoa tapa millä voimme vaikuttaa siihen, on se, miten kasvamme ja kannamme itseämme; miten tunnemme itsemme ja vahvuutemme.

Tulet poimituksi aiemmin, mikäli kasvat ylväästi ja vahvasti. Pidät juuret maassa, mutta loistat kuin aurinko. Käännyt aurinkoon päin aina kun se paistaa ja imet itseesti auringon positiivista energiaa.Vaikka vieressäsi kasvaa mielestäsi kauniimpi kukka, et voi koskaan kasvaa täysin samanlaiseksi. Keskity omaan kasvutarinaasi niin pian huomaat tulleesi poimituksi.

♥ Marjut

Kommentit

 1. Aww, tää oli ihana teksti <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis teksti ja siihen upeasti sopivat kuvat! :) Tää oli oikeesti tosi hyvä <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon Anna! <3 Tuo vertaus oli niin mahtava :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana vertauskuva ja niin totta ♡ jokainen on kauneimmillaan juuri silloin kun on oma itsensä ja pyrkii parhaimmaksi versioksi itsestään, eikä kopioimaan toista. Harmi, että itse piti oppia se vasta tuossa 25-vuotiaana :D

  http://hikikinkku.fitfashion.fi

  VastaaPoista
 5. Kiitos ♥ Juurikin näin :) Älä huoli, on tässä itsekin tullut viisastuttua vasta hiljattain :D Näköjään pitää käydä vähän matalammalla, että voi nousta korkeammalle :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentti, oli se sitten lyhyt tai pitkä, on aina enemmän kuin tervetullut! ♥