Siirry pääsisältöön

2. kasvisruokapäivä , opintojen alku ja ilmaisia live-tunteja!

kuva: Gainomax


Ihan näin alkuun haluan vinkata Gainomaxin ja Yoogaian kampanjasta, joka tarjoaa ilmaiseksi live-tunteja. Valittavana on dynaaminen Flow yoga, oman kehon painolla toteutettava HIIT-harjoitus Heart beat, monipuolisesti koko kehoa kuormittava Cross function sekä keskivartaloa muokkaava Core control. Tunnit ovat pituudeltaan puolesta tunnista tuntiin ja ne toteutetaan Yoogaia-palvelussa. Tunnille voi osallistua rekisteröitymällä Yoogaia-palveluun ja syöttämällä tunnuksen GAINOMAX. Tunnit toteutetaan syyskuun aikana Gainomaxin uuden proteiinijuoman kunniaksi. Omia kokemuksiani Yoogaia-palvelusta voi lukea täältä. Ja sitten ei muuta kun hikoilemaan!:)


Toinen kasvisruokapäivä on sujunut mahtavasti. Energiaa on ollut sopivasti, vaikka makrojakauma on selvästi erilainen mitä normaalisti - mutta siitä lisää myöhemmin! Aamupalaksi tein tänään taas smoothien, jonka väri ei taaskaan mennyt ihan nappiin pienistä raaka-ainemuutoksista huolimatta. Herkullista oli joka tapauksessa ja koostumus avokadon ansiosta eilistä smoothieta kermaisempi. Pientä luksusta tiistaipäivään saa nauttimalla smoothien viinilasista ;)


Maanantaina ruokakaupassa kärryyn eksyi tutun cantaloupe- ja hunajamelonin lisäksi galiameloni, joka tosin oli aika mautonta. Kenties se ei ollut vielä ihan kypsä? Tiedä hänestä, mutta meloneja on tullut popsittua iltaisin tv:tä katsellessa :)


Kaupungilla kävin tänään hankkimassa opiskelutarvikkeita sekä muuta tarpeellista. Mä en tiedä miten nautin joka kerta uuden kalenterin ostamisesta niin paljon! Ehkä se on tämä syksy kun opiskelu alkaa taas puhtaalta pöydältä ja tulevat tapahtumat löytävät paikkansa kalenterista :) Samalla oli pakko napata pari vaatekappaletta mukaan, nimittäin H&M:lle oli ilmestyny taas mun lempihousuja, joita oon buldoggien kanssa metsästänyt viimeisen vuoden ajan. Toinen ostos oli täydellisesti istuva kauluspaita raikkaassa vaaleansinisessä sävyssä - kiitos ja aamen ♥


Niin btw, mähän olen blondi taas! Värjäsin hiukset ruskeiksi joskus alkuvuodesta ja kesään mennessä se väri oli jo vaalentunut niin paljon, että tuskin muistin olleeni brunette.  Elokuun alussa sitten marssin kampaajalle ja palasin virallisesti takaisin blondiuteen :) Kieltämättä tummemmat hiukset näyttivät huomattavasti terveemmiltä, mutta tyydyn läträämään hiusöljyjen ja rakennetta korjaavien shampoiden kanssa tästä eteenpäin :)


Mutta asiaahan mulla tässä oli muustakin kuin hiuspehkosta elikkä huomenna alkaa meikäläisen kolmas vuosi yliopistossa. Joskin huominen pitää sisällään tasan yhden tunnin, kuten myös torstai ja perjantai ja itseasiassa aikalailla koko seuraava kuukausi. Luppooaikaa siis taitaa olla vähän häiritsevänkin paljon, mutta joskus näinkin :D Huomenna aamuluennon jälkeen ajattelin mennä treenailemaan meidän bachata-esitystä joka on muuten jo lauantaina, JAIKS!


Huomenna taas jatketaan enemmän ja vähemmän tärkeällä höpöttelyllä ja kasvisruokafiilistelyllä!


Leppoista illanjatkoa kaverit :)


♥ Marjut

Kommentit