Siirry pääsisältöön

Kesäkurpitsaveneet jauhelihatäytteellä

Teki niin mieli kirjoittaa vadelmaveneet ja sen takia nimesinkin nämä lopulta kesäkurpitsaveneiksi, vaikka täytetyt kesäkurpitsat olisi ollut ehkä vähän tunnetumpi nimitys. Veneissä on monta matkustajaa, mutta airot puuttuu  ;) Oon huomannut, että näitä reseptejä ja ruokakuvia on sadellut viime aikoina aika ahkerasti - teki ootte varmaan huomannut? Minkäs sille mahtaa kun inspiraatio leijailee pilvissä!





Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsaveneet (2 kpl)

1 iso kesäkurpitsa

100g jauhelihaa

1/2  punainen paprika

1 porkkana

1/2 punasipuli

1 valkosipulinkynsi

jauhelihamaustetta

chilijauhetta

suolaa

oliiviöljyä

Hiilihydraatit 30% / proteiini 30% / rasva 40%

Hienonna punasipuli ja valkosipuli. Laita pannulle pieni tilkka öljyä ja laita sipulit ruskistumaan jauhelihan kanssa. Pilko porkkana ja paprika pieniksi paloiksi ja lisää jauhelihan joukkoon. Mausta jauheliha chilillä, jauhelihamausteella sekä suolalla.

Leikkaa kesäkurpitsa pituussuunnassa kahtia ja ota keskusosa veitsen ja lusikan avulla pois. Täytä kesäkurpitsa jauhelihaseoksella ja volá! Halutessasi voit lisätä päälle raejuustoa tai esimerkiksi juustoraastetta!


♥ Marjut

Kommentit