Siirry pääsisältöön

Video toiminnallisista liikkeistä eri välineitä apuna käyttäen


Hellou! Syksy saapui tänään oikeen rytinällä. Pihalla sataa lunta, räntää ja vettä yhtäaikaa ja asteetkin on selvästi aikaisempaa alhaisemmat. Jotta tässä ei nyt ihan lannistuttaisi, niin jaan teille pienen viihdykkeen meidän kuntosalidemolta. Aiheena oli tällä kertaa toiminnallinen harjoittelu erilaisten välineiden avulla! :) Ja kuten kohta videolta voitte huomata; meidän demoilla meno on aina todella tylsää ja vakavaa.


Video ei ole tekniikkavideo, vaan lähinnä esittely erilaisista toiminnallisen harjoittelun mahdollisuuksista välineiden kanssa :) ENJOY!Tämän tunnin jälkeen tuli heti sellainen fiilis, että miksi sitä on lähes aina tähän saakka treenannut kuntosalilla niin "tylsästi" laitteita kiertäen tai vapaita painoja käyttäen? Jokainen videolla nähty väline haastaa keskivartaloa sata kertaa paremmin kuin laitteissa heiluminen. Kokeilkaa vaikka! :)


Jos haluatte lisää tietoa videolla näkyvistä välineistä tai niillä tehtävistä liikkeistä, kirjoitelkaa kommenttiboksiin toiveitanne, niin toteutan niitä parhaani mukaan :)


♥ Marjut

Kommentit