Siirry pääsisältöön

Jauhelihapata proteiinipastasta

Ja uutta reseptiä tulille nyt kun kerta alkuun päästiin! Tällä kertaa vuorossa olis maukas ja yksinkertainen jauhelihapata, ollos hyvä! :)
 

1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Laita proteiinipasta suolaveteen keittymään ja ala valmistaa jauhelihaseosta. Mausta jauheliha suolalla, jauhelihamausteella ja chilisekoituksella ja ruskista se sipulien kanssa pannulla. Lisää tomaatti, paprika (ja tyrnirouhe). Anna hautua kannen alla pienellä lämmöllä.


2. Viipaloi kesäkurpitsa ja juusto. Kokoa ainekset vuokaan kerroksittain. Ensin kerros pastaa, sitten kerros jauhelihaseosta, kesäkurpitsaviipaleita, juustoa ja pinaattia ja sama satsi uudelleen. Jätä päällimmäiseksi juustokerros ja laita vuoka uuniin 200 asteeseen noin puoleksi tunniksi.


3. Nosta vuoka uunista ja anna ruuan hieman jäähtyä. Tarjoile salaatin ja raikkaan juoman kera :)


Bon appétit!


♥ Marjut

Kommentit

  1. Sulla on kyllä tosi kiva blogi. Täältä saa aina tosi hyviä ruokavinkkejä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Weera, sun blogi on myös ihan huippu! Oon jo kauemman seurannut hiljaisena lukijana :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentti, oli se sitten lyhyt tai pitkä, on aina enemmän kuin tervetullut! ♥