Siirry pääsisältöön

Nicaragualainen kanaruoka, Pollo tapado

Oon tainnut löytää ruokarakkauden. Ensikosketus tähän ruokaan tapahtui viime viikolla, kun poikaystävä halusi tehdä meille päivällisen. Nappasin ensimmäisen haarukallisen Pollo Tapadoa (huomaatteko, tällä ruualla on oikea nimi! :D) ja se oli menoa se! Tänään tehtiin sama ruoka uudelleen, että saatiin koottua kuvat postausta varten! Moni varmaan tietääkin jo, että mä en oo monimutkaisten reseptien ystävä. Tässä ruuassa yhdistyy helppous ja yksinkertaisuus, mausta tinkimättä! :)


Pollo tapado (kahdelle)


5 perunaa


350g broilerinfilettä


1/2 punasipuli


1 paprika


1 tomaatti


250g ketsuppia


3 tl sinappia


4 tl Salsa Inglesaa


Suolaa


Pippuria


Voita/oliiviöljyä


(Hunajaa)


(Sitruunaa)




1. Paloittele perunat ja tomaatti, viipaloi broilerinfileet sekä paprika ja silppua punasipuli.


2. Keitä perunat pehmeiksi suolalla maustetussa vedessä.



3. Sekoita broileri, paprika, tomaatti, punasipuli, ketsuppi, sinappi, salsa inglesa ja mausteet keskenään. Jos tykkäät hapanimelästä mausta, voit lisätä joukkoon myös puolikkaan sitruunanmehun sekä pari ruokalusikallista hunajaa. Kun olet sekoittanut ainekset hyvin, jätä seos marinoitumaan kymmeneksi minuutiksi.


4. Laita perunat paistumaan pannulle.




5. Lisää broileriseos perunoiden joukkoon ja sekoita hyvin. Anna kypsyä kannen alla.



Tarjoile raikkaan salaatin kanssa ja nauti! :)


♥ Marjut

Kommentit