Siirry pääsisältöön

Pallottelun kohteena ja hyppynarun huumassa

Mulla on ollu hermot kireällä viimeiset pari päivää kaiken tämän kolarin aiheuttaman vaivan takia. Me syyttömät ollaan juostu ja soiteltu ympäri maakuntaa, että saatais syyllinen vastuuseen teostaan. Olo on ollut kuin jalkapallolla, jota potkitaan ihmiseltä toiselle. Paikka1: "Ei meillä sitä täällä ole, menkää tuonne" Paikka2: "ai nekö käski tulla tänne? eeeeeei, kyllä te ootte nyt väärässä paikassa" Paikka 3: "meillä ei hoideta näitä korvausasioita konttorissa, soittakaa tuohon numeroon". Soitto1, soitto2, soitto3 ja niin edelleen. Tuntuu hullulta käyttää niin paljon energiaa tällaiseen asiaan, kun me oltiin se syytön osapuoli. Mutta ei voi mitään, näinhän se menee. Kukapa sitä haluaisi itse maksaa ylimääräistä mistään.

Eilen iltapäivällä tulin Jyväskylään ja lähdin siitä suoraan voimistelutunnille. Salaa toivoin, että tunnin aihe olisi miten hakkaat nyrkkeilysäkkiä? koska fiilis oli just sellanen, että säkki olisi saanut kyytiä ja kunnolla! Oikeasti meidän tunti sisälsi erilaisia temppuiluja hyppynarujen kanssa ja täytyy sanoa, että tällaista "irtiottoa" kyllä tarvitsin aamun epätoivoisen konttorivierailun ja monien monien puhelinsoittojen jälkeen. Nappasin muutamia onnistuneita ja epäonnistuneita videopätkiä tunnin aikana ja tässä olisi pieni kooste niistä:



Mitä te ootte muuten mieltä tällaisista videopätkistä, joissa pääsette kurkkaamaan meidän opiskelun liikuntatunneille? Pidättekö näistä, vaikka laatu ja muut tekijät eivät olekaan aivan ykkösluokkaa? Harvoin tulee kuvattua videoita tunneilla ihan ajan kanssa; yleensä videot tai kuvat otetaan hetken mielijohteesta ja useimmiten välineenä toimii puhelin eikä pokkari- tai järjestelmäkamera. Mun mielestä tällaiset videot on hauskoja, koska niitä ei oo erityisesti viilailtu ja muokkailtu, vaan todellisuus on täysin sitä mitä katsoja näkee :)


Viime yön nukuin todella huonosti, koska kaikki asiat tuntui pyörivän mielessä. Aamulla heräsin väsyneenä ja mieli maassa, mutta melko pian nousi hymy kasvoille, kun sain tekstiviestin ja kuvan. Siskolleni oli syntynyt tyttövauva eilen illalla eli musta tuli täti :) Täytyy sanoa, että liikutuin kyyneliin asti (liekö syynä huonosti nukuttu yö vai muuten vaan tämä herkkä mieli) kun ensimmäistä kertaa katsoin tuon pienen nyytin kuvaa. Niin suloinen! (sydänemoji) ♥


Päivä parani entisestään, kun sain vihdoin yhteydenottoja oikeilta ihmisiltä. Nyt alkaa asiat rullaamaan eteenpäin, joten eiköhän tästäkin stressinkärpäsestä selvitä! Tänään olisi tarkoitus hoitaa kotia kuntoon ja käydä pienellä maastolenkillä. Sää ei ole mikään maan mahtavin, mutta piristyypä vähän, jos sää on kirpsakka tai vettä sataa :)


Tulipa mieleen, että olisiko teillä joitain postaustoiveita?

♥ Marjut

Kommentit

  1. Nuo videopätkät on huippuja! Lisää motivaatiota hakuprosessiin, minäkin haluan noille tunneille!!! :D
    Tsemppiä asioiden selvittelyyn, typeräähän se on että syytön osapuoli ravaa eestaas penäämässä omiaan.... :(

    VastaaPoista
  2. Mukava kuulla! :)) meillä on kyllä aina niin mukavaa tunneilla, että en ihmettele jos houkuttelee ;) kiitoksia tsempeistä! Tsemppiä sulle myös hakuprosessiin; harjotteluahan ei voi koskaa aloittaa liian aikaisin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentti, oli se sitten lyhyt tai pitkä, on aina enemmän kuin tervetullut! ♥