Siirry pääsisältöön

Yoogaia - loppuvuosi kehoon ja mieleen keskittyen


Yoogaia on nettipalvelu, joka tarjoaa jooga-, pilates-, syvävenyttely- ja kahvakuulatunteja. Kirjoitin Yoogaiasta postauksen vuoden alussa, kun palvelua ensimmäisen kerran kokeilin. Tuon jälkeen Yoogaia on kasvanut melkoisella vauhdilla! Yksi suuri muutos on tapahtunut tuntien puitteissa, nimittäin Yoogaia tarjoaa nykyään tunteja myös englanniksi suoraan Lontoosta :)

Mulla on viime aikoina ollut tuhottoman paljon stressiä vakuutusyhtiön kanssa säätämisestä ja opiskelusta, joten mieli ja keho tarvitsee kipeästi jonkinlaista tasapainottajaa. Kuin tilauksesta mun sähköpostiin tipahti muutama päivä sitten Yoogaian loppuvuoden treenitarjous. Vuoden loppuun saakka Yoogaian treenipaketti maksaa vain 20€. Paketti oikeuttaa käyttämään sekä livetunteja että tallenteita. Käytännössä voit siis tehdä harjoituksen kotosalla juuri siihen aikaan kun sulle sopii :) Yoogaia tarjoaa uusille asiakkaille myös ilmaisen kokeilupäivän, jolloin asiakkaalla on käytettävissä live-tunnit sekä tallenteet 24 tunnin ajan. Kumpikaan (treenipaketti/kokeilupäivä) ei sido mihinkään, eikä jatku automaattisesti!


Itse nappasin tuon tarjouksen käyttöön tänään ja illalla olisi tarkoitus osallistua englanninkieliselle Yin tai Dynamic Pilates -tunnille.  Oon viimeiset kuukaudet joogannut omin voimin tai joskus harvoin myös youtube-videoiden avulla. Nyt tuntuu taas siltä, että tarvitsen uutta inspiraatiota ja sitä huolettomuuden tunnetta, jonka saan kun osallistun jonkun toisen pitämälle tunnille. Aivot narikkaan ja täysi keskittyminen omaan mieleen ja kehoon! Näistä linkeistä pääset tarttumaan tarjouksiin:


kuvat: Jouni Kallio


psst! mulla on teille pian yksi ylläri kerrottavana... ;)


♥ Marjut

Kommentit