Siirry pääsisältöön

Joulun odotusta

Mulla on ollut viimeinen viikko aikataululla herätys-töihin-kotiin-nukkumaan. Ei oo ollut aikaa oikeen mihinkään muuhun. Viimeiset jouluostokset ehdin tehdä yhden iltavuoron päätteeksi ja lahjat pakkasin samana iltana uteliailta katseilta piiloon ;) Tänä vuonna joululahjojen hankkiminen ei tuottanut hirveästi pään vaivaa, vaikka niin aluksi kuvittelin. Siltä osin ollaan siis voiton puolella!

Tänään heräsinkin pirteänä, koska tiesin että vapaapäivä on koittanut! :) Heti aamusta lähdin keskustaan ruokakauppaan ja eksyinpä siinä vähän muihinkin kauppoihin. Kotiin tultua aloin siivota ja nyt kirjoittelen tätä postausta putipuhtaan kodin sohvalta. Me ei olla ostettu kotiin oikeastaan mitään jouluista, koska vietetään aatto ja joulupäivä mun porukoiden luona. Eiköhän siellä sitten ehdi nauttia siitä joulutunnelmasta kylliksi :)


Nyt lähden suunnittelemaan ja kokkailemaan poikaystävälle ruokaa. Ehditään syödä yhdessä ennen kuin poikaystävä lähtee töihin ja mä lähden kummitytön luo saunomaan ja leipomaan pipareita. Jouluista perjantaita ystävät!

♥ Marjut


Kommentit