Siirry pääsisältöön

Yksinkertainen parsakaali-jauhelihawok

Yllättyikö joku, että oon jakamassa taas yhtä yksinkertaista reseptiä? :'D Oon aloittanut lähes jokaisen reseptin otsikon sanalla helppo tai yksinkertainen. Mutta minkäs sille voi kun tämä yksinkertaisuus on juuri mun kokkailujen juju. Ei terveellisen ja ravitsevan ruuan tekeminen tarvitse olla monimutkaista! :)


Parsakaali-jauhelihawok (kahdelle)

400g jauhelihaa
400g parsakaalta
1/2 punasipuli
1 tomaatti
1 paprika
mausteet: tacomausteseos, valkosipulijauhe, paprikajauhe, oregano


Silppua parsakaali ja laita se kiehuvaan suolaveteen keittymään. Ruskista jauheliha ja sipuli pannulla mausteiden kanssa. Pilko paprika ja tomaatti ja lisää ne pannulle, Mausta lisää. Siivilöi pehmentynyt (älä päästä kuitenkaan liian pehmeäksi) parsakaali ja laita se pannulle muiden ainesten joukkoon. Sekoita hiukan ja jätä ruoka kannen alle hautumaan noin viideksi minuutiksi.


Tarjoile avocadon ja juustosuikaleiden kera! 

♥ Marjut

Kommentit