Siirry pääsisältöön

The last days in my own home


Täällä sitä ollaan ensimmäisessä omassa vuokra-asunnossa viimeisiä päiviä viettämässä. Toistaiseksi tyhjät muuttolaatikot ovat vallanneet yhden ison nurkkauksen, ja mä yritän edelleen selvitellä että mistä sitä pakkaamisen aloittaisi :D Lähdin vaatekaapista liikkeelle ja laitoinkin huuto.net-sivustolle muutamia kohteita myyntiin. Sieltä löytyy kaksi mekkoa, hame, kengät ja lompakko. Käykää ihmeessä kurkkaamassa, mikäli joku miellyttäisi! Saatan muuton jälkeen lisätä vielä uusiakin kohteita tai sitten varaan suoraan kirppispöydän... Katsotaan... :)

Tänään kävin myös kirjoittamassa vuokrasopimuksen syksylle. Sattui sopivasti, että yhden ryhmäläiseni kämppis on lähdössä syksyksi vaihtoon, joten pääsen hyvän ystävän kämppikseksi sitten syksyllä :) Kyllähän se kimppa-asuminen tuntuu varmasti vähän kummalliselta näin yksiössä yksinään asumisen jälkeen, mutta onneksi on tuttu ja hyvä ystävä samojen seinien sisällä :)


Seuraavaksi pitäisi sitten ihan konkreettisesti aloittaa pakkaaminen. Mun järjestelmällisestä luonteesta on kyllä tässä tilanteessa hyötyä, kun pitää sovitella samaan osoitteeseen menevät tavarat samoihin laatikkoihin. Osa tavaroista lähtee mukanani Seinäjoelle ja osa menee varastoon odottamaan seuraavaa muuttokohdetta. Saas nähdä mitä kaikkea täältä asunnosta löytyykään :D

Nyt muuttolaatikoita täyttelemään, palaillaan!

♥ Marjut

Kommentit