Siirry pääsisältöön

Uusi sivu


Muuttorumba ohi, jeeijj!
Torstaina illalla päästiin muuttokuorman kanssa Seinäjoelle vasta puoli yhdeksän aikoihin, joten oli sanomattakin selvää, että ajatuksissa oli vain tavaroiden sisälle tuominen ja niiden purkaminen sai odottaa seuraavaan päivään. Kaiken lisäksi mulla oli sijaisuus hoidettavana perjantaina, joten loppuilta meni tunteja suunnitellessa.

Perjantaipäivä meni siis opettajan hommissa ja iltapäivä ja ilta kului tavaroita purkaessa. Ensimmäisen parin laatikon jälkeen naureskelin itsekseni, että mihinkäs mä nämä kaikki tavarat tosiaan laitankaan. Vaatteille oli ennen kokonainen vaatehuone, mutta nyt niiden piti mahtua muutamalle hyllylle ja laatikostoon, hjep! :D Illan hämärtyessä kaikki tavarat oli kuitenkin suurin piirtein paikoillaan, eikä asuntokaan näyttänyt mitenkään överitäydeltä, joten sain huokaista helpotuksesta.

Tänään nukuttiin pitkään ennen kuin poikaystävä lähti töihin. Kirjoittelen tässä sohvalla ja odottelen, että se tulisi sieltä takaisin ja päästäis kaupungille hoitelemaan asioita. Tämän viikonlopun jälkeen aloitan pidemmän sijaisuusjakson elikkäs luvassa on terveystiedon ja liikunnanopettajan hommia seuraavan noin kuukauden ajan. Tässä kuussa oon ollut yhteensä parisen viikkoa sijaisena ja on kyllä ollut niin hyvä fiilis huomata, että nauttii siitä työstä mitä tulee tulevaisuudessa tekemään täyspäiväisesti. Enkä voisi väittää etteikö tässä monien opiskeluvuosien jälkeen olisi mukava olla välillä työympäristössä :)

Toukokuun alusta vaihdan sitten toiseen työympäristöön ja aloitan kesätyöt. Opiskelut kulkee tässä töiden ohella hieman mukautetusti elikkäs matkustelen yliopistolle aina silloin tällöin tenttejä ja luentoja tekemään. En oo koskaan opiskeluvuosieni aikana tehnyt töitä täyspainoitteisesti opiskelun ohella, joten tällainen järjestely on mulle uutta. Uskon kuitenkin, että hengissä pysytään ja hommat tulee hoidettua!

Kaiken hässäkän ohella pyrin pitämään blogin elossa, joten pysykäähän kuulolla! Oikein rentouttavaa viikonloppua itse kullekin! ♥

♥ Marjut

Kommentit