Siirry pääsisältöön

Jauheliha-munakaspiirakka uunissa

Lupasin jakaa teille tämän munakaspiirakkaan reseptin meidän pitkäperjantain brunssilta, joten tässä se nyt vihdoin olisi! Tämä on todella yksinkertainen ja helppo valmistaa ja tuo vähän vaihtelua siihen tavalliseen munakkaaseen! Ohje on tavallista munakasta ruokaisampi, joten tämä sopii vaikka lounaaksi salaatin kera :)


Jauheliha-munakaspiirakka 
400g jauhelihaa
6-8 kananmunaa
salsaa
juustoa


1. Paista jauheliha ja laita se voidellun vuoan pohjalle tasaisesti.


2. Lisää salsa jauhelihan päälle. Tein salsan itse seuraavalla ohjeella: kaksi tomaattia, 1/2 punasipuli, ketsuppia, loraus öljyä, tabascoa ja mustapippuria. Tässä voi tietenkin käyttää myös valmista salsaa, mutta omatekoinen on yleensä tuplasti paremman makuista!


3. Laita juustosiivut salsan päälle ja kaada kananmunat seoksen päälle. Kevyemmän version saa käyttämällä raejuustoa ja jättämällä osasta kananmunista keltuaisen pois. Tämän jälkeen paista uunissa 200 asteessa keskitasolla noin 20 minuuttia.


Vola! Valmista tuli ja hyvää on :)

-Marjut

Kommentit