Siirry pääsisältöön

Blogimaailmaan sijoittuva kandi valmis!

Heeeejjjaa, täällä ollaan taas!

Meitsi on keskittänyt kaiken energian kandin valmistumiseen, joten blogiinkaan en oo ehtinyt kirjoitella. Sinänsä ihan huvittavaa, koska mun kandi kulkee otsikolla Suomen moninainen blogimaailma.. Eli kyllä mä oon ihan aiheessa ollut, vaikkakin vähän eri alustalla ;)


Melkonen läjä epätoivon pisaroita on tullut vuodatettua tässä viimeisen intensiivisen kolmen viikon aikana, mutta nyt voin huokaista helpotuksesta ja todeta, että valmista tulee kun tarpeeksi itseään puskee eteenpäin! 


Tässä jokunen aika sitten päivittelin Instagramiin sitä, että miten sitä aina löytääkin jotain ihme superpoweria, kun deadline häämöttää parin viikon päässä. Aikaahan tämänkin tutkielman tekemiseen on ollu hurumykke, mutta pakko se on vaan jälleen todeta, että tällainen jälkiherääminen noin kuukautta ennemmin sopii mulle paljon paremmin. En todellakaan paiski kunnolla töitä minkään opiskeluasian valmistumiseksi, jos palautusaikaan on "liian pitkä aika". :D

Kandin kirjoittamisen lisäksi oon edelleen ollut opehommissa ja alkuperäisistä suunnitelmista poiketen jatkankin siellä todennäköisesti ihan kuun loppuun saakka. Kesäkuussa siirryn sitten kesätöiden pariin :)

Eipä mulla muuta tältä erää. Yksi iso taakka on nyt hartioilta pois ja kesä tulossa - mikäs sen parempaa! ♥

♥ Marjut

Kommentit