Siirry pääsisältöön

Mikä blogeissa koukuttaa?

Tämän syksyn ja varmasti myös ensi kevään aikana tuun olemaan aika tiiviisti kiinni blogimaailmassa, koska työstän gradua liikunta- ja hyvinvointiblogeista. Oon jo nyt käynyt aika mielenkiintoisia keskusteluja sekä "blogimaailmassa elävien" että sitä ulkopuolelta katsovien kanssa. Sitä helposti itse lukittuu siihen tiettyyn ajatusmaailmaan, kun seuraa blogeja niin tiiviisti. Onkin ollut mukava saada erilaisia näkökulmia erityisesti niiltä, jotka eivät ole esimerkiksi koskaan lukeneet ainuttakaan blogipostausta.

Mun gradutyö keskittyy liikunta- ja hyvinvointiblogien lukijoihin ja tämän tiimoilta oon viime päivinä pohtinut muun muassa, että mikä blogeissa koukuttaa? Tehtiin tästä aiheesta seminaariryhmän kesken jo pieni kysely ja siellä tuli esille aika mielenkiintoisiakin seikkoja. Nyt haluaisinkin kuulla teiltä:

Mikä saa teidät lukemaan blogeja? Millaisia postauksia te luette mieluiten tai minkälaisia asioita te pyritte löytämään blogeista? Millaiset piirteet saavat teidät palaamaan tiettyyn blogiin aina uudelleen ja uudelleen?

Olisin kiitollinen, jos käyttäisitte pienen hetken aiheen kommentoimiseen. Toivon saavani tästä lisää ajatuksia graduani varten. Sana on vapaa, kiitos!

  ♥ Marjut

Kommentit

  1. Itse löysin blogisi ihan muutama päivä sitten ja jäin heti seurailemaan. Luen todella ahkerasti muita blogeja,joiden aiheet vaihtuu laidasta laitaan. Haluan kuulla mielipiteitä ja muiden ajatuksia eri aiheista. Jokaisessa blogissa on joku juttu joka jää koukuttaan:D on jotenki rentouttavaa lukea muiden elämästä. Tähän on todella vaikea vastata

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että oot eksynyt tänne! :) Se on ihme, miten sitä koukuttavaa tekijää on niin vaikea määritellä. Itsekin huomaan, että tietyt blogit koukuttaa, mutta en osaa suoraan sanoa miksi juuri ne blogit :D

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentti, oli se sitten lyhyt tai pitkä, on aina enemmän kuin tervetullut! ♥