Siirry pääsisältöön

Sotilasesteradalla

Mulla on ollut jo pitkään ajatuksena mennä kokeilemaan Joupiskan sotilasesterataa. Tänään päätettiin lähteä paikan päälle vihdoin ja viimein, kun sääkin oli vielä niin mukavan kesäinen! Seinäjoen Joupiskan sotilasesteradalla on yhteensä 13 erilaista estettä ja se on Suomen ainoa varuskuntatasoinen sotilasesterata, jossa voi harjoitella kuka tahansa omalla vastuulla. Nice ! :)


Tällaiset esteet löytyy Joupiskalta:

SÄLEIKKÖ


- Tää oli ihan iisi. Vähä liianki iisi?

RIIPUNTAESTEET- No siis joo. Ensimmäisellä kerralla pääsin just ja just puoleen väliin ennen kuin ote lipes. Poikaystävä kuitenkin kannusti kokeilemaan uudestaan ja kyllähän se sitten onnistui koko reissu roikkuen. Puristusvoimaa sais kyllä treenata lisää!

RYÖMINTÄVERKKO


- tää oli myöskin iisi, vaikka aika pitkä. Aluksi etenin hämähäkki-tyylillä, mutta puolessa vaiheessa tajusin että mahdun konttimaankin :D

KORKEA RYNNÄKKÖMUURI- tää oli jo vähän haastavampi. Ylösnoustessa rynnäkkömuuri näytti muuttuvan ryömintämuuriksi, haha :D Mutta onnistuipa tämäkin!

VALLI


- tämä oli niin ikään iisi. Korkeampana olis saattanut tuottaa ongelmia.

PERÄKKÄISET RYNNÄKKÖMUURIT


- nää oli kivoja! Tuntui, että parkour-tunneista on ollut hyötyä!

Nämä kuvissa esiintyvät esteet oli radan loppupäästä. Alkupäästä löytyy vielä tällaiset esteet:

Loikkavaijerit
Vaakatasopuomit (video)
Tasapainopuomi
Irlantilainen pöytä (video)
Neljän askeleen puomit
Kahlaamo
+yksi nopeutta vaativa juoksueste, jonka nimeä en muista... joku -kaani :D

Kaikki muut esteet luonnistui suhteellisen hyvin, paitsi tuo alla olevassa videossa näkyvä irlantilainen pöytä. Damet! Ens kerralla menee :)Kehoitan kokeilemaan sotilasesterataa, mikäli sellaiseen on mahdollisuus! Mukavan erilaista ja hauskaa treeniä :) Kuinka moni on jo kokeillut? Tai kenties osallistunut/osallistumassa Tough Viking -kilpailuun, jossa on hyvin samankaltaisia esteitä?

♥ Marjut

Kommentit

  1. Pakko kyllä käydä testaamassa jos tuonne päin matkustelen!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentti, oli se sitten lyhyt tai pitkä, on aina enemmän kuin tervetullut! ♥