Siirry pääsisältöön

I love me -messutärpit

Oon eilen ja tänään selaillut I love me -messujen nettisivuja ja poiminut sieltä mun mielestä kiinnostavia juttuja tulevalle messuviikonlopulle. Täytyy sanoa, että tarjontaa on kyllä vaikka millä mitalla ja toisaalta voisin vinkata ihan kaiken tänne :D Itse oon menossa messuille siis lauantaina, mutta otin tähän esille myös muiden päivien tärppejä.

Tässä ensimmäisenä eri kategorioiden näytteilleasettajia, joiden pisteillä ajattelin ainakin itse vierailla :) Kategoriaa klikkaamalla pääsee suoraan messusivuille tarkastelemaan kyseisen kategorian kaikkia näytteilleasettajia. Näytteilleasettajien perässä olevat kirjain-numero -yhdistelmät kertovat kyseisen näytteilleasettajan sijainnin messukeskuksessa.


Bioferme Oy - 7p59
* Yosa-merkin takana oleva pienyritys. Arvostan tällaisia pienyrityksiä suuresti ja nyt odotan innolla, että pääsen näkemään henkilöitä tämän yrityksen takaa. Yosalta löytyy erilaisia kasviperäisiä ja säilöntäaineettomia tuotteita.
Evoke & Ginger People - 6s70
* Yhteistyökumppanini Evoken sekä heidän uudemmat Ginger Peoplen tuotteet kannattaa käydä ehdottomasti katsastamassa. Mua kiinnostaa erityisesti nuo uudet inkiväärituotteet, joihin en oo päässyt vielä tutustumaan.
Jungle Juice Bar - 6g99
* Muutaman kerran ohikulkiessa oon hörpännyt Jungle Juice Barin smoothien, joka on ollut joka kerta todellinen makuelämys - täällä kannattaa käydä!
Skyr Finland Oy - 6s111
* Kukapas ei Skyr-rahkoja tunnistaisi? Pääsin maistelemaan heidän uusia rahka makuja showroomilla ja voin sanoa, että tällä kertaa on keksitty toinen toistaan mielenkiintoisempia yhdistelmiä!
Suomen Street Workout Ry - 6s79
* Kuinkas monta kertaa mun on pitänyt mennä kokeilemaan tätä lajia yo-liikuntaan? Vielä en oo sinne asti päässyt, joten tänne pisteelle on ehdottomasti päästävä. Jos ei muuten niin ainakin katsomaan taitavia lajin edustajia! :)
Shock Absorber - 6n99
* Paras urheiluliivimerkki, ei muuta sanottavaa.
TFW Helsinki - 6s88
* Hitsit oon katellut tämän salin meininkiä sosiaalisesta mediasta ja blogeista ja näyttää niin huikealta menolta, että pakko päästä paikan päälle!
Yoogaia - 6p101
* Yoogaian kanssa oon tehnyt yhteistyötä aiemmin. Pienestä joogapalvelusta on syntynyt todella suuri ja nykyään Yoogaian tarjonta on ihan mielettömän kattava.Gant - 1d1/1
Björn Borg Finland Oy - 1b11/3
Ivana Helsinki - 1b11/1
Jukka Rintala Oy - 3a2
Katri Niskanen - 1e27
Lumi Accessories - 1e21
Odd Molly - 1b11/2

* Muoti-kategorian näytteilleasettajat ovat kaikki mulle vain jollakin tavalla tuttuja. Näitä muodin näytteilleasettajia aion kierrellä mielenkiinnolla. Katri Niskasen, Lumin, Jukka Rintalan Ja Ivana Helsingin designista pidän todella paljon, joten on kiva päästä katsomaan mitä nämä suunnittelijat ovat tällä kertaa keksineet :)


Arctic Warriors Oy - 6m69
Biokia - 6h79
Foodin - 7p41
Four Sigma Foods - 7r39
Puhdistamo - Real Foods Oy - 6m89
Ruohonjuuri Oy - 7k51

* Luonnollisesti-kategorian näytteilleasettajista löytyi terveys-kategorian näytteilleasettajien ohella mulle eniten mielenkiintoisia yrityksiä. Tähän listaamani näytteilleasettajat ovat kaikki vähintään nimeltä tuttuja. Monien tuotteita en oo kuitenkaan itse päässyt testaamaan, joten messuilla saa onneksi monta kärpästä yhdellä iskulla ;) 

KAUNEUS ja KORU&KELLO -kategorioista löytyi myös joitakin kiinnostavia näytteilleasettajia, mutta ei kuitenkaan sellaisia, joita olisin tähän erikseen maininnut. Toki kaikissa kategorioissa on todella paljon näytteilleasettajia, joita en edes tunnista, joten saattaa olla että messuilla kierrellessä tulee löydettyä myös paljon uusia ja kiinnostavia juttuja! (:

Siinä oli tärpit näytteilleasettajista, joiden luona kannattaa piipahtaa messujen aikana! Näytteilleasettajien lisäksi messuilla toimii monta ohjelma-aluetta, joissa järjestetään monipuolista ohjelmaa koko messuviikonlopun ajan. Ohjelmateemoina ovat tänä vuonna muutos, inspiraatio, harmonia ja energia. Tässä muutamat poiminnat eri ohjelma-alueilta:

* TFW Helsinki HALLUSSA-treeni lauantaina klo 13.30 ja sunnuntaina klo 14.30 sekä Hyväntekeväisyyshurrikaani -harjoitus perjantaina klo 17.30
* Esport Bristol - Train like a moviestar! perjantaina klo 11.30 ja 16.30, lauantaina klo 13.00 ja sunnuntaina klo 11.30
* Ihana kamala putkirullaus lauantaina klo 11.00 ja klo 15.30
* BODY WEIGHT perjantaina klo 12.00 ja sunnuntaina klo 12.30
* HiMO Club: HiMOttaret lavalla: "yes you can dance!" lauantaina klo 12.30 ja sunnuntaina klo 15.00

Bloggaajakirppis, halli 1 perjantaina klo 16-18.00

* Mitkä värit pukevat sinua? perjantaina klo 14.00
* Intohimona ideat - Mistä hyvä blogi syntyy? perjantaina klo 15.00
* Pukeutumisen työkalupakki perjantaina klo 17.30 ja sunnuntaina klo 16.30
* Tyylikylpy lauantaina klo 12.00
* #koruinspiraatio lauantaina klo 16.30
* Paneeli: lähiruoka on täällä jo - mistä löytyy lähimuoti? sunnuntaina klo 11.00
* Ihana parempi minä! sunnuntaina klo 14.00
* Minä, minä! Pukeudu itseäsi, älä muita varten sunnuntaina klo 15.00

* Nukkumisergonomia ja hyvinvointi perjantaina klo 11.00
* Terveyttä työergonomiasta perjantaina 13.30
* Ella Woodward: Deliciously Ella (in english) perjantai 16.30
* Matin lettikoulu lauantaina 11.00
* Valitse tyyliisi sopivat meikit lauantaina 12.30 ja sunnuntaina 14.00
* Ei elämää ilman rakkautta - Miten luoda rakkaudellisuutta elämään? lauantaina 14.30

* Kutsu vapauteen! perjantaina klo 12.00, lauantaina klo 13.00 ja sunnuntaina klo 13.00
* Mindfulness perjantaina klo 12.30
* Ihmisen hyvinvointi - hengen & ruumiin harmonia perjantaina 14.30

* I love fashion -muotinäytökset perjantaina klo 12.00, 16.00 ja 17.30, lauantaina 12.00, 13.30 ja 16.00 sekä sunnuntaina 12.00, 13.30 ja 16.00.
* Essential looks - kauden hiustrendit -näytös lauantaina klo 15.00 ja sunnuntaina klo 15.00

Mindfulness eli hyväksyvä tietoinen läsnäoloharjoittelu - meditaatioharjoitteita perjantaina klo 11.30
* Terveellisten herkkujen ABC perjantaina klo 12.00
* Koe mindfulnessin voima - mielen ja kehon tasapaino perjantaina klo 15.00
* Pysy kunnossa - ravitse itsesi smoothieilla lauantaina klo 15.00
* Mindfulness - muutoksella iloa ja tasapainoa elämään sunnuntaina klo 16.00

Tässä siis oli vain muutamat tärpit jokaisen ohjelma-alueen tarjonnasta. Kannattaa klikkailla vielä linkkejä, joista näette kaikki kyseisen alueen ohjelmat. Sieltä löytyy varmasti paljon muutakin mielenkiintoista kuin mitä tähän vinkkasin :)


Näytteilleasettajilla on erikseen omia osasto-ohjelmia, joita pääsee kurkkaamaan täältä. En viitsinyt näitä osasto-ohjelmia sen enempää tähän eritellä, koska muuten lukisitte tätä postausta vielä ensi viikollakin ;) Lisäksi Jokaisille messuille kuuluu tietysti asianmukaiset messutarjoukset, joihin pääsette tutustumaan täällä

Vielä loppuun haluaisin vinkata Joogafestivalista, joka järjestetään tänä vuonna messujen yhteydessä. Joogafestivaali-alueella on messuviikonlopun aika yli 100 tutustumistuntia, joten nyt jos joskus on hyvä mahdollisuus mennä kokeilemaan erilaisia joogamuotoja, pilatesta, taijia tai vaikkapa asahia! Linkkiä klikkaamalla näette tarkemmat tiedot erilaisista tarjolla olevista tunneista :)

Huhheijaa, loppu häämöttää! Toivottavasti saitte tästä postauksesta joitakin tärppejä tulevaa messuviikonloppua varten :) Oon lauantaina paikan päällä lähes koko päivän, joten tulkaahan nykäisemään hihasta mikäli bongaatte mut jostakin! 

Mukavia messuhetkiä kaikille!

Kaikki kuvat: Copyright Messukeskus Helsinki 

♥ Marjut

Kommentit