Siirry pääsisältöön

Laiskan kynsienlaittajan pelastaja

Mä oon todella laiska kynsien hoitaja ja lakkaaja. Jos joskus (lue:todella harvoin) keksin lakata kynteni ennen johonkin lähtöä, niin teen sen aina vime hetkillä. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että mä en todellakaan jaksa koskaan odottaa, että se lakka kuivuisi ennen kuin oon jo jossakin säheltämässä käsillä :D Lopputulos on ehkä arvattavissa: lakka ei ehdi kuivua ja kynnet näyttää yksivuotiaan lakkaamilta. Mitä sitten? Kynsilakanpoistoaine käteen ja hommiin. Se siitä kynsilakasta! Näin käy poikkeuksetta lähes joka ikinen kerta... Eli eipä oo kynsilakkaa tämän naisen kynsissä paljon nähty tai itseasiassa korkeintaan väritöntä sellaista, koska siitä ei näe niin hyvin miten se on laitettu ;) Lakkapurkkeja mulla on hurumycket, koska pitäähän niitä aina ostella ajatuksella "sitten kun joskus osaan lakata"... Onko siellä muita kohtalotovereita?

Mun ainut ostos viime viikonlopun messuilta oli kyllä täysin ennalta odottamaton. Päädyin nimittäin ostamaan kuolleenmeren kosmetiikasta tunnetun Kedman kynsienhoitosetin, joka oli hyvässä messutarjouksessa. En todellakaan osannut arvata lähteväni messuilta kynsienhoitosetti mukana, mutta en oikeasti voinut vastustaa, kun mun kaksi kynttä kiilteli koko messujen ajan siihen malliin ettei koskaan ennen :D Vielä enemmän houkutteli se, että tuo kiilto tehtiin tosiaan yhdellä alle viidenkympin hoitosetillä, eikä samanhintaisella manikyyrikerralla (en oo btw koskaan ollut).

Tätä postausta ei oo sponsoroitu kenenkään toimesta, vaan halusin kertoa tästä löydöstä ihan sillä, josko joku muukin yhtä laiska kynsienhoitaja löytäisi tästä itselleen pelastajan. Mulle se on ainakin ollut sitä! En oikeasti oo niin tarkka tämmöisten juttujen kanssa, mutta onhan se kiva kun kynnet näyttää terveiltä ja hyvinvoivilta :) Ja se, että ei tarvi käydä hoitolassa manikyyrissä maksamassa itseänsä kipeäksi, vaan homman voi tehdä viidessä minuutissa omalla kotisohvalla ja kynnet pysyy hyvinä jopa kuukauden :) Pidemmittä puheitta näin se tehdään:

Alkukuva kynsistä.


Kynsien kiillotukseen kuuluu neljä eri vaihetta.
1. Viilaa kynnet haluamasi muotoisiksi tummalla pitkällä muotoiluviilalla.
2. Ota ison viilan tummanharmaa puoli, joka poistaa kynnen pinnan uurteita. Viilaa yhteen suuntaan ja vältä kynnen päitä. 
3. Hiero kynttä vaaleanvihreällä puolella edestakaisella liikkeellä. Tämä vaihe stimuloi verenkiertoa kynnen alla, mikä auttaa kynttä kasvamaan nopeampaan ja vahvempana.
4. Lopuksi kiillota kynsi rivakalla liikkeellä käyttäen valkoista viilaa.


Tässä kuvassa oikeanpuoleisen käden kynnet on huollettu. 

5. Lopuksi levitä kynsinauhaöljyä kynttä ympäröivälle alueelle kevyesti hieroen ja rasvaa kädet paketin mukana tulleella kuolleenmeren käsivoiteella - joka tuoksuu taivaalliselta!! ♥Lopputuloksena on terveen ja kiiltävän näköiset kynnet :) Laiska kynsienlaittaja kiittää ja kumartaa!

Minkälaisia kynsien hoitajia te ootte? Ootteko käyneet manikyyrissä vai hoidatteko kynsiänne mielummin itse kotioloissa? Onko jolla kulla teistä sama/samankaltainen setti käytössä?

Mukavaa lauantai-iltaa everybody! :)

♥ Marjut

Kommentit