Siirry pääsisältöön

Monday with me

Tajusin, että en oo pitkään aikaan tehnyt päivä kanssani postausta, joten päätin kuvata ja kirjata maanantaipäiväni teille. Mun piti postata tämä teille jo eilen, mutta meidän ryhmäiltama venyi niin myöhälle, että postaaminen jäi tälle päivälle. Kuvat on otettu digikameralla, koska jätin tämän lyhyen Jyväskylä-visiitin ajaksi järkkärin Seinäjoelle. Kulkeehan tuo minikamera mukana tosi kätevästi, mutta kuvien laatu on kyllä järkkäriin nähden ihan suosta :'D


9.00 Herätyskello soi ja kapusin sängystä ylös aikalailla heti. Heräilin viime yönä aika monesti, mutta silti aamulla oli yllättävän energinen olo, joten ajattelin että tästä tulee kiva päivä! (:

 9.30 Tein aamupalaksi Elovenan metsämarja+maito puuroa. Kahviakin meinasin keittää, mutta tajusin, että mulla ei ollut maitoa :D Pian heräämisen jälkeen päässä tuntui ihmeellinen jomotus, mutta se onneksi helpotti muutaman vesilasillisen jälkeen.

 10.00 Mulle on tässä viime aikoina sadellut postissa maksikirjeiden lähetysilmoituksia, joten ennen yliopistolle lähtöä kävin taas hakemassa muutaman kirjeen naapurin R-kioskilta.

 10.15 Yliopistolla päivä alkoi gradu-seminaarilla, jossa oma jobi oli lähinnä kuunnella, katsella ja kommentoida. Niin ja juoda vihdoin sitä aamukahvia ;)12.00 Seminaarin jälkeen upottauduin kirjastoon näpyttelemään testituloksia SPSS-ohjelmaan. Puolessa välissä kävin syömässä yliopiston ruokalassa ja palasin takaisin näpyttelemään numeroita. Loppujen lopuksi tsemppasin itseni naputtelemaan kaikki jäljellä olleet testitiedot, joten loppusaldo taisi olla 200 henkilöä, joista jokaisella oli kymmenisen merkittävää tietoa. Voin kertoa, että hieman vilisi numerot silmissä! :D15.30 Palasin yliopistolta kämpälle ja aloin selaamaan blogeja, sähköpostia ja muuta hyvin tähteellistä. Samalla tuhosin melkein puolikkaan mantelipussin.


18.00 Suunnattiin kämppiksen kanssa työelämäinfoon, jossa saatiin tietoa mm. opettajien palkkausjärjestelmästä ja työttömyyskassasta. Mietin vähän, että onkohan tää nyt ihan turha juttu, mutta kyllä mä ainakin vähän viisastuin!


20.00 Treffattiin meidän ryhmän kanssa kompassilla, josta suunnattiin viettämään perinteeksi muodostunutta ryhmäiltamaa Foodiin. Tässä vaiheessa opintoja tätä omaa varsinaista ryhmää tulee nähtyä enää tosi vähän, koska opinnot menee kullakin vähän ristiin rastiin. Olikin mukava rupatella kuulumisia ja sekä nauraa että vakavoitua yhdessä taas pitkästä aikaa :)

22.30 Päästiin takaisin kämpille kämppiksen kanssa joskus puoli yhdentoista aikaan ja jatkettiin siinä vielä hetken jutustelua ennen kun mentiin nukkumaan.

Tässä oli yhdenlainen liikunnanopiskelijan päivä. Tässä vaiheessa opintoja viikot on vähän millaisia milloinkin. Tähän mennessä oon ollut yliopistolla tai ylipäätään Jyväskylässä aikalailla vain paria päivää viikossa, mutta hiljalleen pitäisi munkin viikot täyttyä ja säännöllistyä. Ihan mukavaa saada taas kunnollinen rytmi tähän touhuun, niin ehtii tehdä vähän muutakin kuin matkustaa! :)

Loppuviikko on näillä näkymin mulle vähintäänkin mielenkiintoinen... En osaa oikein itsekään sanoa, että mistä mä itseni näiden seuraavan parin päivän aikana löydän :D Ehkä se on kuitenkin välillä ihan hyvä elää vähä spontaanimmin! Yhdestä asiasta oon tällä hetkellä kuitenkin täysin varma ja se on semmonen juttu, että lauantaina mut löytää I love me -messuilta! Messuihin liittyvän vinkkipostauksen pyrin tekemään tässä ihan lähipäivinä. Kuullaan siis mitä pikimmiten! :)

♥ Marjut


Kommentit