Siirry pääsisältöön

Sporttaajan klassikkoreppu

Muotimaailmassa on olemassa useita klassikkolaukkuja, jotka ovat säilyttäneet asemansa useita kymmeniä vuosia, eikä loppua näy. Kuulostaako Hermeksen Birkin tai Kelly tutuilta? Tai kenties legendaarinen Chanel 2.55? Mulberryn Bayswater? Klassikkolaukkujen hinnat pyörivät huikeissa lukemissa ja vaikka moni ihminen näistä laukuista haaveileekin, vain harvoilla on oikeasti varaa toteuttaa materiahaaveensa.

Oletteko koskaan ajatelleet mitkä ovat sporttisten ihmisten klassikkolaukkuja? Onko olemassa sporttaajien oma IT-laukku tai IT-reppu?


Sanoisinpas, että jos tällainen on olemassa, se ei ainakaan ole niin vahvasti esillä kuin muotipiireissä. Muutamien Akvamariniin Showroom-käyntien jälkeen aloin tarkastella liikunnallisia ympäristöjä ja luulenpa, että olen löytänyt yhden melko potentiaalisen IT-repun meille sporttaajille. Se ei ehkä ole ollut tuotannossa niin kauaa kuin muotipiirin klassikkolaukut, mutta sen suosion huomaa selvästi; kävelipä missä ja mihin aikaan tahansa.


Olisi ihan mielenkiintoista tehdä kunnon tutkimus (miten musta tuntuu, että tässä gradua työstäessä haluaisin tutkia kaikkea mahdollista :D) siitä, paljonko tätä IT-reppua todellisuudessa ihmisillä on. Voin ainakin todeta, että meillä liikunnalla näitä vilisee ohi hurumycket! Yhdellä luontoliikunta-tunnilla meillä oli kokonainen värisuora esillä :'D Seuraavaksi haluatte varmaan tietää mistä repusta puhun?


No tietenkin kuvissa näkyvästä *Haglöfsin Corker-repusta! Kuinka moni omistaa tämän repun? Itse sain kyseisen repun jo lähes tasan vuosi sitten silloisen showroom-käynnin jälkeen. Siitä asti tämä postaus on odottanut julkaisuaan luonnoksissa. Kuten voitte huomata; välillä jonkin niinkin pienen asian kuin postauksen kuvituksen aikaansaaminen voi tuntua ylitsepääsemättömän vaikealta :DVuoden päivät tätä reppua käyttäneenä voin todeta, että corker on heittämättä paras reppuni koskaan. Reppu kulkee mulla mukana niin yliopistolla kuin vapaa-ajallakin. Oma reppuni on M-kokoinen ja mahduttaa sisälleen helposti tietokoneen, luentotavarat, salivaatteet ja -kengät sekä muuta pientä tilpehööriä. 

Corkerissa on kolme ominaisuutta, joiden takia se soveltuu hyvin jokapäiväiseen käyttöön. Ensinnäkin kangas on jämäkkää ja reppu pysyy mallissaan vaikka se olisi lähes tyhjillään. Mua on monessa repussa ärsyttänyt se, että niiden muoto vaihtelee sen mukaan mitä ne sisältää. Corkerin kanssa sitä ongelmaa ei ole, vaan reppu näyttää nätiltä sisälsi se sitten yhden kirjan tai kokonaisen päivän tarpeet. Ekologisuuskin on otettu corkerissa huomioon, nimittäin päällikangas ja repun vuori ovat kierrätysmateriaalia.

Toinen tervetullut ominaisuus on repun taskut. Mua hirvittää laittaa samaan repputilaan esimerkiksi käytetyt salivaatteet ja kirjoja. Corkerissa treenin jälkeisille hieltä haiseville vaatteille on oma luukkunsa, joten ylimääräisiä muovipusseja ei tarvitse kiikuttaa mukanaan. Pieniä seikkoja, mutta mulle ainakin tärkeitä sellaisia!

Kolmanneksi corker on todella helppo pakata ja tavarat löytyvät "tavallista" reppua helpommin, koska reppu aukeaa sivulta. Näin ollen pääsee helposti käsiksi myös repun alaosassa oleviin tavaroihin ilman, että tarvitsee ensin purkaa muuta sisältöä niin kuin tavallisesti ylhäältä aukeavissa repuissa. 


Jahas ja nyt näköjään kun vihdoin saatiin näitä kuvia otettua, niin pitihän näitä sitten lätkiä tänne senkin edestä. Corker takaa, corker edestä, corker selässä ja niin edelleen! Pyydän anteeksi, mutta oli niin kivoja kuvia, etten voinut vastustaa ;)

Mites onko teillä corker? Tai onko teillä joku toinen reppumalli, jonka ootte todenneet hyväksi? 

Mä aion ainakin käyttää omaa corkeria niin kauan kun se kirjaimellisesti leviää käsiin! Ja Haglöfsin laadun tuntien siinä menee muuten kauan... Toisin sanoen terkut yhdeltä Haglöfsin mustalta perustakilta, joka on palvellut omistajaansa since 2008 ja on edelleen priimakunnossa. :)

*reppu saatu

♥ Marjut

Kommentit

 1. Toi on kyllä kiva reppu! Mä käytän oikeastaan aina Kånkenia ja kaipaisin kyllä jotain toista reppua sen lisäksi, pelkään että jonain päivänä uskollinen reppuni menee rikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Kånkenia näkyy kyllä yhtälailla katukuvassa! Mulla on tullut siihen vähän sellainen vastareaktio, että en halua tykätä siitä, kun sitä näkee niin monella :D Mutta toivotaan että meidän reput pysyy uskollisina! ;)

   Poista
 2. Tosi kivannäköinen tuo reppu :) Ihanan pirtsakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain! Mukava piriste näin syksyn ja talven pimeyteen :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentti, oli se sitten lyhyt tai pitkä, on aina enemmän kuin tervetullut! ♥