Siirry pääsisältöön

We can fall in it, we can drown in it and we can't live without itjeans BikBok
shirt Junkyard* (saatu)
shoes Nike

Tsau! Pääsin aivan hetki sitten Jyväskylään. Nyt kun mulla on opintoja huomattavasti syyskuuta enemmän, niin vietän luonnollisesti aiempaa enemmän aikaa Jyväskylässä. Maaliskuusta asti ollaan poikaystävän kanssa asuttu yhdessä 24/7, joten oon ehtinyt jo ihan unohtaa miten syvältä tämä kaukosuhteessa eläminen on.  Vaikka me ollaan tuona aikana molemmat käyty töissä ja/tai opiskeltu, niin on se silti ollut ihan eri asia, kun on ollut aina toinen kotona odottamassa. Nytkin lähes koko junamatka meni ajatellessa, että pysäytänkö tämän junan heti vai hetken päästä :D Liikkeellä se pysyi kuitenkin toistaiseksi...

Meitä parisuhteessa eläviä on moneksi. Jotkut selviävät mantereiden välisistä kaukosuhteista, toisille se pari sataa kilometriäkin on liikaa ja jotkut ei voi koskaan edes kuvitella elävänsä kaukosuhteessa. Tämän takia kukaan ei oo mun mielestä oikeutettu vähättelemään toisen ”kaukosuhde tuskaa”, koska kaikki kokee asian eri voimakkuudella. Mulle tällainen kaukosuhteessa eläminen ei oo koskaan ollut mitään herkkua, mutta siihenkin on oppinut. Luonne on kasvanut, kun on huomannut, että joskus vaan ei oo muuta vaihtoehtoa. Samalla oon yrittänyt toitotella itselleni, että kaikki on väliaikaista. Kuten tässäkin tapauksessa :) 

Tulipas nyt hieman raskasta tekstiä näin sunnuntain myöhäisiltaan (suurin osa teistä lukee tämän kyllä varmasti maanantaina), pahoittelut siitä. Päivän asukuvissa on sitten vastapainoksi syksyn tuomaa iloa ja väriä ;) Nyt unille nimittäin huomenaamulla kahdeksalta mun pitää olla reippaana balettitunnilla, jäiks! 

Psst! Junkyardilla on just talvikamppis menossa, missä saa -20€ kaikista talvitakeista! 
Valikoimaan pääsee tästä*

*sisältää mainoslinkin

♥ Marjut

Kommentit

 1. Heippa!

  Mulla olis pieni kysymys koskien liikunnan valmennuskursseja. Kannattaako valita kurssi jossa käydään läpi vain toisen osan juttuja eli niitä testattavia lajeja vai sellainen kurssi, jossa keskitytään kirjalliseen kokeeseen? Näitä kahta ei ilmeisesti samassa paketissa saa ja pohdin kahden kurssityypin välillä. Kumpaa sä suosittelisit? Oon siis ensikeväänä hakemassa opiskelemaan liikuntabiologiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Mukava kun laitoit kommentin. Totta puhuen en oo aivan täysin perillä tämänhetkisestä valmennuskurssi-tilanteesta; niitä kun on ilmestynyt viime vuosina vaikka kuinka paljon aikaisempaan verrattuna. Siitä oon kuitenkin tietoinen, että molempiin vaiheisiin on tarjolla valmennusta. Mun mielestä se vähän riippuu omasta opiskelutyylistä, että kannattaako esim. kirjalliseen kokeeseen hakea apua valmennuskurssilta. Kannattaa miettiä, että sopiiko sulle paremmin ryhmässä opiskelu vai luetko mielummin yksin? Toisaalta uskotko pystyväsi tsemppaamaan itsesi lukemaan joka päivä - valmennuskurssilla (riippuu toki millainen valmennuskurssi on kyseessä) kun on usein se hyöty, että siellä ainakin tulee käytyä asioita läpi, kun on ryhmä motivoimassa ja tsemppaamassa. Toisen vaiheen valmennuskurssia suosittelen ehdottomasti! Itse en sellaisella ollut, koska olin juuri LOK-kurssilla tuohon aikaan, mutta moni sellaisen käynyt on kertonut saaneensa siitä paljon apua. Eli summa summarum: riippuu täysin millainen lukija oot ja millainen/miten monipuolinen liikkuja oot :) Toisen vaiheen valmennuskursseissa on se etu, että niiden vetäjät tietää mitä kokeissa, mikä tietysti on huomattavasti helpottavampaa kuin itsenäisesti "vähän kaiken" harjoitteleminen!

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentti, oli se sitten lyhyt tai pitkä, on aina enemmän kuin tervetullut! ♥