Siirry pääsisältöön

Acroyoga in action!


Lennokasta perjantai-iltaa kaikille!

Mun oli pakko tulla kirjoittamaan teille vielä tämän päivän aikana meidän eilisestä acroyoga-tunnista. Yksi meidän ryhmän opiskelijoista on harrastanut lajia pidempään, joten hän piti meille tunnin telinevoimistelun ja akrobatian syventävällä kurssilla. Tässä kun on näitä joogalajeja tullut viime aikoina kokeiltua aika laidasta laitaan, niin tämä uusi tuttavuus oli tietenkin myös enemmän kuin tervetullut :) Jokin hatara muistikuva mulla on, että oltais liikunnalla aiemminkin jotain vastaavaa temppuiltu, mutta ei ainakaan siinä määrin missä eilen.


Ensin kokeiltiin pareittain lentämistä niin, että toinen oli pohjana ja toinen lentäjä. Oikean kohdan löytäminen jaloille oli muuten yllättävän vaikeaa; kaveri kippas aika nopeasti, jos jalat oli vähänkin väärässä kohdassa :D


Sitten kun saatiin perusasiat joten kuten kuntoon niin siirryttiin vähän haastavampiin temppuihin, kuten yllä olevassa kuvassa näkyvään... Nyt en muuten muista nimeä, olisko ollut sammakko? Tässä liikkeessä oli jo liikkuvuus koetuksella, mutta pääsinpäs lopulta tuohon "istuma-asentoon". Tämän lisäksi kokeiltiin muutamia muita temppuja ja lopuksi yhdistettiin liikkeitä flowmaiseksi kokonaisuudeksi. Tai flowsta en niin tiedä, mutta olipahan ainakin muutama liike peräkkäin :D Näin ensikertalaisena on vaikea kuvitella sitä joogan rentouttavaa vaikutusta, varsinkaan lentäjänä ollessa, mutta ehkä senkin pääsisi kokemaan sitten hieman edistyneempänä acroyogina :)

Lentävin tunnelmin toivotan kaikille lennokasta viikonloppua! Mulla alkaa työt huomenna, joten tästä viikonlopusta alkaen palvelen taas joululahjojen ostajia tuttuun tapaan :)

PS. Muistakaas, että vielä on RSP:n ja blogin yhteistyö voimassa eli ilmajoogan starttikurssista -25 % pois koodilla elämää liikunnalla. Normaalihinta 45/55€ ja tarjoushan oli voimassa 30.11. saakka! Kurssille pääsee ilmoittautumaan täältä. :)

♥ Marjut

Kommentit