Siirry pääsisältöön

Arjen aarteet

Mä meinasin ensin kirjoittaa tästä somessa pyörivästä Essenan tapauksesta, mutta siihen on otettu kantaa niin monessa blogissa, että se taitaa tulla monelta jo korvista ulos. Siispä ajattelin kirjoitella kuulumisia ja jakaa samalla pitkästä aikaa Instagram-kuvia (@marjuttrr). Lisään Instaan postauksissa näkyviä kuvia, mutta sinne eksyy myös paljon muuta kuvamateriaalia, joka ei välttämättä koskaan näe päivänvaloa täällä blogin puolella. Myös lyhyitä temppuiluvideoita latailen huomattavasti useammin Instaan - blogiin päätyy yleensä sitten pidempiä koosteita. Tällä kertaa valikoin tähän postaukseen vain Instagramissa ilmestyneitä kuvia (:Viime reissulta Helsingistä, kun piipahdin tuttuun tapaan katsastamassa Zaran tarjonnan / Yhtenä lokakuisena aamuna oli pieni pakkanen ja kuura, mutta aurinko paistoi silti nätisti. Oli pakko ikuistaa tuo kiva lokakuinen ilma aamusmoothien kera :) / Auringonlasku kotikotona. Taivas on niin upean värinen tähän aikaan vuodesta! / Perinteistä mekkokriisiä ennen juhlia. Lopulta juhlista selvittiin vanhalla mekolla... onneksi.


Tais olla yhden kauniin syksyisen maanantaipäivän fiilistely Zalandon paketti kainalossa / The Ginger Peoplelta saadut inkiväärituotteet ovat päässeet hyvään käyttöön - aamushotit on aika hyviä herättäjiä! / Viime viikon #iltapäiväjamit salsan ja bachatan merkeissä / Eilisen #iltapäiväjamit samban ja reggaetonin merkeissä 


Tämä tilanne ei ehkä näytä ihan yhtä koomiselta mitä se todellisuudessa oli. Tarina kuvan takaa on siis seuraavanlainen: lähdin iltapäivällä kvantin nelituntiselle luennolle ylistönmäelle. Olin just vasta tullut Jyväskylään ja mun pyörän lestan alapuolelta oli erillinen lukko irti, joten otin kuusiokoloavaimet mukaan reppuun siinä kämpällä piipahtaessani. Jossain vaiheessa luentoa kaipasin ilmeisesti vähän tekemistä käsilleni, joten otinpa sitten avaimet esille ja rupesin ruuvaamaan mun lukkoa. Ei muuten, mutta siinä vaiheessa kun naapurit huomas mun puuhailut niin naurulla ei ollut mitään rajaa :'D Siis tämä ei kuulosta läheskään yhtä hauskalta jutulta kun se oli tuossa nimenomaisessa tilanteessa, kun oikeasti nauroin ihan silmät kosteina kun tajusin kuinka koominen tilanne oli :D

Että semmosta! Tämä viikko on ollut järin mukava opiskelun puolesta; eilen meillä oli muun muassa Asahia kehonhuollon demolla ja tänään taas heiteltiin voltteja ees ja taas telinevoimistelun demolla. Kuten oon täälläkin aikaisemmin maininnut niin välillä en todellakaan koe opiskelevani ollenkaan, kun päiviin sisältyy muun muassa just äsken mainitsemiani juttuja. Onneksi kuitenkin tällä hetkellä gradu pitää huolen siitä, että en ihan unohda mitä tämä yliopisto-opiskelu oikeastaan vaatiikaan. Ja nyt ollaan muuten siinä vaiheessa, että jos kaikki menee putkeen niin mun liikunta- ja hyvinvointiblogeja koskeva tutkimuskysely ilmestyy vastattavaksi ensi viikon jälkeen - JIPII! Oon saanut muuten aikasta kivat palkinnotkin kaikkien vastaajien kesken arvottavaksi eli stay tuned ;)

Tällä hetkellä homehdun (no nyt oli vähän vahva sana, mutta oikeasti ei tää oo mulle tuttua) vielä Jyväskylässä, koska huomenna mulla on vielä avoimen yliopiston terkan seminaari. Iltapäivällä kaasutan sitten pikapikaa kotiin Pohjanmaalle loppuviikon viettoon. 

Tuli muuten mieleen, että kiinnostaisiko teitä videot, joissa näyttäisin jonkun tietyn telinevoimisteluliikkeen oppimista tukevia harjoitteita? Esimerkkinä nyt vaikka etuperin- ja takaperin voltit? Uskoisin, että pienellä nakittamisella saisin niitä tässä telinevoimistelun syventävän kurssin aikana koottua, mikäli koette että niistä olisi teille hyötyä :) Liikkeitä saa toki ehdottaa! Miltäs kuulostaa?

Nyt alan painua pehkuihin, jäi taas tämä postauksen kirjoittaminen vähän turhan myöhälle. Adios ja mukavaa viikonloppua! :)

-Marjut

Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentti, oli se sitten lyhyt tai pitkä, on aina enemmän kuin tervetullut! ♥