Siirry pääsisältöön

Kuulumiset ja linkkivinkitMukavaa torstai-iltaa!

Meillä oli eilen opiskeluryhmän kesken pikkujoulut, joten kerrankin sai tämä verkkariporukkakin laittautua oikein kunnolla! Se on aina yhtä hauska kontrasti, kun näkee sen liikunnalla verkkareissa ja meikittä ponnareissa kulkevan joukon viimeisen päälle tälläytyneenä - aiheuttaa aina pienimuotoisen shokkitilan! Meillä oli kunnon pikkujoulumeininki jouluruokineen ja -paketteineen. Pukkikin kävi! Ilta kului muuten rupatellessa, erilaisia aivonystyröitä aktivoivia pelejä pelatessa ja musiikkia kuunnellessa. Puolen yön jälkeen porukka lähti vielä baariin, mutta mä kävelin tuossa vaiheessa kämpille lämpimän peiton alle nukkumaan. 

Tykkään tanssia ihan älyttömästi, mutta siltikään musta ei oo koskaan tuntunut, että olisin yhtään baari-ihminen. Mä tykkään illanvietoista, mutta mulle baariin meneminen ei oo oikein koskaan ollut se juttu. Saattaa mennä monta kuukautta, että en käy baarissa ja se on mulle ihan normaalia. Toiset tykkää hillua siellä joka viikko, mä hillun mielummin kotona :D Vanhaksihan tässä on tultu, vaikka tämän asian tiimoilta en oo tainnut koskaan nuori ollakaan. Suomen baareissa on muutenkin se meno ja musiikki semmosta, ettei se tämmöstä latinohenkistä typykkää paljon sytytä. Ehkä jossain rapakon takana mäkin sitten innostun ;)

Tänään oon sitten korvannut eilisen tanssimattomuuden treenaamalla huomista lattariopetusta. Salsaa ja bachataa olis luvassa telinevoimistelun demon jälkeen ja sitten lähdenkin taas kotiin! Tälle illalle on kuitenkin vielä luvassa ilmajoogan starttikurssin toinen tunti, joka ei voisi kyllä parempaan saumaan tulla. Oon koko päivän kaivannut jotain rauhoittavaa ja aivot narikkaan -tyyppistä treeniä. Halleluja! 

Loppuun vielä muutamat linkkivinkit:

-25% alennus RSP:n Jyväskylän ja Kuopion ilmajoogan starttikursseista on edelleen voimassa. Ilmoittautumisen yhteydessä kirjoita lisätietokenttään: elämää liikunnalla -25% ja tarjous on sun! Voimassa sunnuntaihin 31.11.15 saakka.

Junkyardilla* on meneillään syysale! Kurkkailin aletarjontaa ja siellä on melkonen määrä muun muassa Niken ja Adidaksen kenkiä hyvässä tarjouksessa. Syysale kestää 22.11. saakka.

Go4Fitiltä* saa -10% alennuksen kaikista urheiluravinteista ja treenivaatteista. Alennuskoodi on KYMPPI ja se on voimassa aina maaliskuun loppuun saakka.Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä jaan vielä sunnuntaihin asti auki olevan blogikyselyn, johon voi käydä vastaamassa täällä. Kahdella onnekkaalle lähtee ilmainen nettivalmennus ja Evoken tuotteita!

Palataan taas, Adios!

*sisältää mainoslinkin

♥ Marjut

Kommentit