Siirry pääsisältöön

Beautiful winter


Vuosi alkaa olla lopullaan ja samaan aikaan alkaa meidänkin talvi näyttää oikeasti talvelta. Tällainen talvi saisi mun puolesta olla vaikka seuraavat kolme kuukautta: pikkupakkasta höystettynä kevyellä lumikerroksella. Ei tarvitse pukeutua ihan täysin lumiukoksi, mutta talvitakki, huivit ja nilkkurit pääsevät kuitenkin käyttöön :) Poolokauluksiset paidat ovat tänä talvena muodissa ja itsekin oon ihastunut niihin taas täysin. Vaatekappaleena nämä paidat ovat mitä erinomaisimpia; käytännöllisiä ja lämmittäviä. Lapsena poolopaitoja tuli käytettyä lähinnä välikerraston muodossa, kun lähdettiin hiihtämään tai ulkoilemaan. Poolopaidat eivät siis todellakaan olleet sitä kuuminta muotia, joten hauska nähdä, että nyt niitä vilisee kaupunkikuvassa jatkuvasti.


Oman tämän hetken suosikki poolopaitani löysin Bik Bokin black fridaysta. Niin ihanan lämmin ja kivan värinen! Kokeilin ensimmäistä kertaa parittaa poolopaitaa maxihameen kanssa ja näistä syntyikin yllättävän kiva yhdistelmä, vai mitä? Vielä ripaus näyttävyyttä statement-kaulakorulla ja kokonaisuus oli valmis :) Unohtamatta tietenkään tätä jo muutaman kerran blogissa nähtyä hattua, joka on hoitanut pipojen virkaa melko mallikkaasti viime aikoina. Toivoisin löytäväni samanlaisen hatun erivärisenä alennusmyynneistä, joten toivottavasti tärppää. Muutama punottu hellehattu multa jo löytyykin, mutta ne ei taida oikein sopia tähän vuodenaikaan ;)


bag Migant
hat Lindex
maxi skirt Seppälä
polo shirt Bik Bok
statement necklace Glitter

Tänään oon viettänyt vapaapäivää ja samalla mietiskellyt tulevaa vuotta. Mulla on vahva usko siihen, että ensi vuodesta tulee vähintään yhtä mahtava kuin tästä vuodesta. Päällimmäisenä mielessä on helmikuun reissu Nicaraguaan, mutta sitä ennen yritän puristaa gradun kasaan, joten ei tässä auta ihan joka päivää viettää reissusta haaveillen :D Mun työt jatkuvat vielä viikon ajan ja sen jälkeen pidän viikon joululomaa ennen opiskelujen pariin palaamista. Kyllä viikot kuluvatkin nopeasti, kun arjessa on mukavaa tekemistä ja rakkautta ympärillä - toivottavasti teilläkin! :) 

Ihanaa viikonalkua!

♥ Marjut

Kommentit