Siirry pääsisältöön

Inspiraation epäjärjestelmällisyys

Aloitin "liian monta asiaa kerrottavana, en tiedä mistä aloitan"-postauksen kirjoittamisen, kunnes tajusin ettei siitä kukaa saisi mitään selvää ja päätin kaivaa Saran ja Vilman blogissa esiintyneen lauseenjatkamispostauksen esille.

En ymmärrä... miten VR voi olla aina yhtä yllättynyt lumen tulosta? Terkuin; meidän tuleva lentokentälle vievä juna oli viime yönä kolme tuntia myöhässä... kuumottavaa.
Seuraavaksi ajattelin... muokkailla tulevan kehonhuollon tunnin tuntisuunnitelmaa, koska meille oli tullut 20 minuuttia opetusaikaa lisää!
Viimeaikoina... kroppaa on kolottanut vähän tavallista enemmän treenaamisen jälkeen - kehonhuoltoa kehiin siis!
En osaa päättää... mitä puen päälleni huomenna, koska on niin erilaisia aktiviteetteja luvassa. First world problems.
Muistan ikuisesti... kun pienenä omilla synttäreilläni isosisko otti ja avasi mun lahjat ja antoi mulle vaan kortit. Reilua hei.
Päivän paras juttu... sain nukkua pitkään! 


Noloa myöntää, mutta... olen toivottoman huono muistamaan mitä esim. juuri edellispäivänä katsotussa elokuvassa tapahtui, mutta jos nään palan elokuvaa, muistan heti.
Viikko sitten... olin melkein itku kurkussa lähdössä Jyväskylään, koska motivaatio oli oikeasti ihan nollissa. Viikon jälkeen voin nauraen sanoa, että eipä se nyt taas ollut niin kauheaa :D
Kaikista pahinta on... olla on-off-tyyppi, varsinkin jos opiskelujutut jumittaa off-asentoon.
Salainen taitoni on... pakkaus. Osaan pakata erittäin järjestelmällisesti ja tiiviisti niin, että jopa kauluspaidat pysyy suhteellisen rypyttöminä kohteeseen saakka.
Jos saisin yhden toiveen se olisi... vakinainen työpaikka valmistumisen jälkeen ja vaatehuoneellinen omakotitalo.
Minulla on pakkomielle... pitää kaikki paperit järjestyksessä. Poikaystävän paperimeri sai yhtenä päivänä kunnon muutaman tunnin käsittelyn ja mulla oli sen jälkeen onnistunein ja levollisin fiilis hetkeen :D


Söin tänään...  aamupalaksi ruisleipää, jogurttia ja hedelmän. Nyt juon kolmatta kahvikupillista.
Ärsyttävintä on... kun pyydän poikaystävää syömään ja hän ilmestyy pöytään aikaisintaan vartin päästä. Ei ihan joka kerta, mutta tämä lattareiden aikakäsitys on vähän eri luokkaa mitä Suomessa. :D
Tekisi mieli... hankkia joopaopettajan pätevyys.
Minusta on söpöä... kun kolmivuotiaalta lapselta kysyy, mitä tarkoittaa "te amo" suomeksi ja hän vastaa "minä rakastan sinua". Sydän sulaa! Myöskin se, kun kysyy mitä tarkoittaa bonita (kaunis) ja vastaus on "ihana". <3
Hävetti... kun vanha mies istui nuoren pojan varaamalla paikalla junassa ja poika tuli pyytämään paikkaansa. Vapaita paikkoja ei ollut lähellä ja mua hävetti niin paljon, että annoin paikkani tälle vanhalle miehelle. 
Olenko ainoa, jonka mielestä... avokado ei kuulu uuniin/mikroon tai ylipäätään lämmitettäväksi?

Nämä valmiit pohjat ovat kyllä bloggaajan pelastus varsinkin silloin, kun inspiraatiota ei ole tai sitä on niin paljon, ettei sitä on mahdotonta jäsennellä yhtenäiseksi kokonaisuudeksi :D 

Tänään keskiyöllä hypätään junaan kohti Helsinki-Vantaata. Saatan poikaystävän matkalle ja jatkan siitä itse Helsinkiin. Ohjelmassa on muun muassa Akvamariinin pressipäivä ja muita yhteistyökuvioita! Illalla suuntaan Jyväskylään ja torstaina olenkin sitten taas tanssinopetuksen pyörteissä heti aamusta! :)  Ihanaa viikkoa teille kaikille! ♥

Lopuksi vielä pari vinkkiä! 

Buzzaan parhaillaan Yoogaiasta ja vielä tämän kuun loppuun saakka teillä lukijoilla on mahdollisuus kokeilla Yoogaiaa ilmaiseksi kahden viikon ajan kampanjakoodilla BUZZ2016. Koodi pitää aktivoida viimeistään 1.2.2016. Tarjonnassa on joogaa, pilatesta, kehonhuoltoa, rentoutusta, meditaatiota, kuntojumppaa, kahvakuulaa ja paljon muuta. Voit joko osallistua live-tunnille tai katsoa tallenteita! :)

Lisäksi yhteistyökumppanini Trainer24.fi* tarjoaa Katarina Tunturin X-Shape-valmennuksen alennushintaan 39€ (norm. 69€). Mun fiiliksiä tästä valmennuksesta voi lukea mm. täältä ja täältä.

*sisältää mainoslinkin

♥ Marjut

Kommentit