Siirry pääsisältöön

Sporttimuoti S/S '16

Keskiviikkona aamuyöstä hypättiin junaan kohti lentokenttää. Poikaystävä jatkoi Nicaraguaan ja minä hyppäsin lähijunalla keskustaan piipahtamaan Akvamariinin Open House -päivässä. Esillä oli yli parinkymmenen brändin kevään ja kesän uutuuksia. Tässä pieni kooste tulevan kauden treenimuodista! :)


Haglöfsin mallisto on joka vuosi tuttua, taattua laatua. Takit loistivat kirkkaissa väreissä, mutta mun silmään pisti erityisesti tämä ylläoleva naisten Gore-Tex-jalkine. Kevyt ja tyylikäs vapaa-ajan kenkä, jolla kelpaisi tarpoa huonommassakin säässä!


Helly Hansenin mallistossa huomion herätti värit. Tällä brändillä tuntuu olevan aina herkullisen värisiä treeni- ja ulkoiluvaatteita! Tällä käynnillä ihastuin varsinkin värikkäisiin treenitrikoisiin, joista oli yksi malli myös korkeammalla vyötäröllä - erittäin käytännöllinen erityisesti niille kyykkypäiville :)


Nutcasen kypäristä olin ennen showroom-käyntiä nähnyt vain vilauksia katukuvassa. Musta on hienoa, että on olemassa tällaisia tyylikkäitä, mutta samalla turvallisia kypäriä. Uskoisin, että tällaisen kypärän käyttämisen aloittamiseen on pienempi kynnys kuin tyypillisen pyöräilykypärän. Itse ainakin mielelläni käyttäisin mukavan mallista ja näyttävää kypärää mielummin kuin tavallista pyöräilykypärää :)


Viimeisimpänä mun käynnin ehdoton ihastuksen kohde, nimittäin Skechers-brändin kengät. En ollut kuullut koko brändistä ennen keskiviikkoa, mutta oon tämänkin viikon aikana löytänyt itseni selaamasta näitä kenkiä lähes joka päivä :D Tykästyin kenkien malleihin, väreihin ja ennen kaikkea tuohon memory foam -pohjaan, joka tuntuu jalassa samalta kuin astelisi tyynyjen päällä! Näistä kengistä haluan tehdä vielä erillisen postauksen, koska oon hyvin yllättynyt ettei kengät ole vielä Suomessa niin tunnettuja kuin esim. jenkeissä, missä brändi haastaa monet muut suuret kenkäbrändit.

Onko teillä jokin treenivaatetukseen liittyvä hankinta tiedossa täksi kevääksi? Entäs miltä teidän mielestä näyttää nämä kevään uutuudet?

Ihanaa viikonlopun alkua jokaiselle! :)

♥ Marjut

Kommentit