Siirry pääsisältöön

Going around


Terveiset gradupajasta, jossa fiilis on aikalailla yllä olevien kuvien mukainen! ;)

Koti alkaa hyvää vauhtia näyttää enemmänkin toimistolta kuin kodilta kaikkine papereineen ja kynineen, joten balettia (papereiden yli hyppimistä) on harrastettu ahkerasti joka päivä :D Mulla on huomenna Gradun tulososion palautus ja tällä hetkellä all good so far. Istuminen ja ruutuun tuijottaminen on todellakin tehnyt tehtävänsä; lihakset ovat tehneet hidasta kuolemaa ja näkö taitaa heikentyä päivä päivältä. Tällaisina aikoina kiitän itseäni ja kehoani siitä, että oon valinnut opiskelun liikunnalla. Kas kun tällaisia päivän kestäviä istumatuokioita tarvitsee harvoin tässä asemassa toteuttaa.

Blogin pariin oon kaivannut viimeisen viikon ajan paljonkin, mutta yksinkertaisesti aamulla aloitetun kirjoitusrumban jälkeen sanavarasto on iltaan mennessä aika tyhjä. Jos tämä gradun tekeminen jotakin opettaa, niin ainakin kärsivällisyyttä, synonyymi-sanakirjan käyttöä, lähteiden etsimistä ja ennen kaikkea paljon uutta tietoa ja ymmärrystä blogimaailmaa kohtaan. Mulla on aikalailla tutkimustulosten antamat avaimet lukijoiden kannalta mahdollisimman hyödyllisen ja innostavan blogin pitämiseen ja toki aion näitä tuloksia käyttää myös jatkossa täällä blogissa. Tuloksia analysoidessa on ollut mahtava huomata, että liikunta- ja hyvinvointiblogeilla on oikeasti todella suuri merkitys monelle lukijalle!


Voisin samalla sanoa sanasen tämän postauksen kuvituksesta. Vietin keskiviikkona viimeistä melko riehakasta päivää yliopistolla ennen kuukauden breikkiä. Meillä oli viimeinen telinevoimistelun syventävän kurssin demo, jossa päästiin kokeilemaan muun muassa breakdancen freeze-liikkeitä ja tuota kuvissa näkyvää masiinaa, joka kehittää avaruudellista hahmottamiskykyä Hökkelöhän pyörii tosiaan ihan minne sattuu, miten sattuu - siis sitten kun sen sai ensin liikkeelle. Katsoin siinä jonkin aikaa muiden menoa ja homma näytti helpolta. Kappas vain, kun itse pääsi masiinaan pyörimään, niin helppo sana ei ollut kyllä ensimmäinen kuvaava adjektiivi, joka tuli mieleen. Keskivartalolla sai tehdä melko kivasti töitä, että laitteen sai pyörimään. Vauhdin ylläpitäminen olikin sitten paljon helpompaa! Oletin, että mulle tulisi moisesta huono olo, mutta yllätyin ettei tullut. Huomasin tosin myöhemmin junassa, että maa tuntui pyörivän hieman normaalia enemmän - taitaa siis olla avaruudellinen hahmottamiskyky hieman ruosteessa :D

Koitan laittaa Instagramiin pienen videon tuosta "hökkelöstä", koska en jostain syystä saanut videota siirrettyä koneelle. Nyt palaan vielä hetkeksi gradun pariin ja sitten otan rennosti loppuillan. Mukavaa viikon jatkoa! :)

♥ Marjut

Kommentit