Siirry pääsisältöön

One week for take off to Nicaragua

Arvostan ihmisiä, jotka pystyvät elämään hetkessä murehtimatta huomista tai tulevaa. Pyrin myös itse elämään yhä vahvemmin hetkessä, mutta nyt myönnän, että viimeiset pari viikkoa olen karannut ajatusteni kanssa tulevaan matkaan tolkuttoman paljon. Mutta eikös sitä matkustamista saa aina vähän odottaakin ennakkoon? :)Viikon päästä tähän aikaan olen lentokoneessa kohti ensimmäistä välietappia. Ei ehkä tule kenellekään shokkina, että olen käyttänyt päiviäni laukkujen pakkaamiseen jo käytännössä viikko sitten. Kas kun tällainen järjestelmällinen ihminen saa päivän ilon hetket ihan siitä, että viikkaa ja rullaa vaatteita laukkuihin ja samalla huomaa, että tavaraa mahtuu tuplasti sen verran mitä alunperin kuvitteli. Tosin reissun ajan sääennusteet heiluu yli kolmenkympin lukemissa joka päivä, joten in the end, ei niitä vaatteita hirveästi varmaan edes tarvitse :D


Varoitan jo tässä vaiheessa, että seuraavat kaksi-kolme viikkoa blogi tulee olemaan täynnä matkustuspostauksia. Asettaudutaan poikaystäväni synnyinkaupunkiin Granadaan, josta meillä on talo vuokrattuna. Granadasta on tarkoitus reissata esimerkiksi laguunille, tulivuorille ja San Juan Del Surin rannoille. I'm so excited!!

Talolla on wifi, joten pyrin postaamaan reissun aikana ainakin jonkin verran, mutta en aio ottaa siitä stressiä, vaan haluan pääasiassa nauttia hetkestä ja ympärillä olevista ihmisistä :) Instagram @marjuttrr päivittyy reissun aikana hieman aktiivisemmin. 

Nyt lähden ostamaan suomalaisia tuliaisia aka Fazeria, adios amigos! 

♥ Marjut

Kommentit

  1. Hehe, määkin täällä jo ihan jännitän sun matkaan lähtöä. Sen verran on neiti intoillut eri somekanavisa ;) Kohta se reissu sieltä onneksi tulee ja pääset nauttimaan! Jeejee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, hupsista!! ;) Mutta kohta mennään :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentti, oli se sitten lyhyt tai pitkä, on aina enemmän kuin tervetullut! ♥