Siirry pääsisältöön

Back in Finland

Saavuttiin eilen illalla yli päivän kestäneen matkustamisen jälkeen kotiin. Kymmenen päivää upeassa Nicaraguassa on nyt takanapäin ja kotona ollaan monia uusia kokemuksia rikkaampana. Palelin jo viimeisinä iltoina Nicaraguassa, missä illalla on noin saman verran lämmintä kuin Suomessa lämpimpään kesäaikaan, joten voitte vaan kuvitella miten jäässä oon ollut täällä pohjoisessa :D


Kuten aiemmin jo mainitsinkin, vietettiin viimeinen yö Granadassa La Gran Francia -nimisessä hotellissa. Tuo hotelli on paikallisten mielestä yksi kaupungin hienoimmista hotelleista. Hotelli oli hyvin suomen hotellien kaltainen. Jättipedistä, aamupalasta ja reissun ainoasta kuumasta suihkuvedestä plussaa! :)


Reissun viimeinen kohde meillä oli Laguna de Apoyo, missä yövyttiin ihan mahtavassa yksityisessä hotellissa nimeltä Selvazul. Mökin tapainen hotellihuone oli keskellä Laguunin "viidakkoa" ja sisälsi oman pienen uima-altaan ja hulppean näkymän laguuniin. Laguna de Apoyo oli yksi ehdottomista suosikkipaikoista Nicaraguassa! :) 

Kerron reissun yöpymispaikoista, hinnoista, palveluista ym. vielä enemmän myöhemmin. Myös liuta reissupostauksia kuvineen on tulossa :) Mukavaa viikonlopun alkua rakkaat lukijat! 

♥ Marjut

Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentti, oli se sitten lyhyt tai pitkä, on aina enemmän kuin tervetullut! ♥