Siirry pääsisältöön

Opiskelua ja juhlaa


Elossa ollaan, vaikka tämän postaustahdin perusteella ei ehkä siltä näytä! :D Viime viikot ovat kuluneet enemmän ja vähemmän kiireessä. Vuokatin reissun jälkeen oon seilannut edestakaisin Jyväskylässä ja Seinäjoella ja muun muassa opettanut Lavista huikeiden lavatanssibiisien tahtiin ja kokeillut ensimmäistä kertaa rengastrapetsia uusien lajien kurssilla. Viimeiset opiskeluviikot alkavat olla käsillä ja toukokuun alussa aloitan taas kesätyöt. Kirjallisia töitä on vinopino, mutta hiljalleen hyvä tulee vai mites se menikään :)


Viikonloppuna vietettiin täällä Suomen puolella meidän kihlajaisia ensin sukulaisten kanssa kahvittelun merkeissä ja illalla kavereiden kanssa mökillä juhlien :) Juhlat onnistuivat mahtavasti ja oli mukava nähdä kaikkia sukulaisia ja kavereita, joita ei oo hetkeen tullut nähtyä - suurkiitokset vain kaikille mukana olleille ♥

Viimeaikoina oon myös jotenkin poikkeuksellisen paljon ikävöinyt Nicaraguaa. Vaikka Suomessakin alkaa kevättää ja ilmat lämmetä niin jotenkin kaipaan sitä Nicaraguan rauhaa. Tottakai lämpökin on plussaa, mutta enemmän tahtoisin vain istua rannalla katsomassa auringonlaskua tai viettää aikaa Nicaraguan perheen kanssa. Suomessa sitä tuntee olevansa niin ylikierroksilla koko ajan, että välillä on jotenkin hankalaa osata nauttia joka hetkestä. Eiköhän se kuitenkin tästä kun saan opiskelutyöt pois alta ja pääsen toisenlaiseen arkeen kiinni :) Onko siellä muita kaukomaiden kaipaajia?

♥ Marjut

Kommentit