Siirry pääsisältöön

Feels like summer

Moro mikä kesäfiilis! Sää paranee päivä päivältä ja hymy nousee korviin viimeistään siinä vaiheessa kun katsoo ulos. Eilen istuttiin iltaa pihalla lähes puoleen yöhön, eikä takeista ollut tietoakaan :) Juuri tällaiset extempore-iltamat on niin parhaita kesäisin; ei haittaa onko viikonloppu vai esimerkiksi torstai, kuten eilen! Kesän tietää saapuneen viimeistään siinä vaiheessa kun fillaroi pitkähihaisella keskustaan ja takaisin ja meinaa saada lämpöhalvauksen :D Noh, ei ehkä ihan, mutta hitsin lämmin tuli silti..


Nicaraguasta ostettu reppu oli myös melko onnessaan, kun pääsi vihdoin ulkoilmaan täälläkin päin maailmaa. Jotkut ihmiset ovat kyllä ihan älyttömän taitavia käsistään - tämänkin repun on joku kursinut kasaan käsin. Ei voi paljon muuta sanoa kuin että vau! :)

Kevään ja kesän taitteessa mulla on tapana siivota niin vaatekaappeja kuin kaikkia muitakin kaappeja ja heittää pois kaikki sellaiset vaatteet tai tavarat, jotka ovat pölyttyneet kaapissa iäisyyden. Oon laittanut vaatteita, kenkiä ja asusteita myyntiin toriin. Sieltä löytyy muun muassa blazereitä, hameita, takkeja, Niken vaatteita, kenkiä ja paljon muuta. Joukossa on myös poikaystäväni vaatteita ja kenkiä, joten myös miespuolisille löytyy tarjontaa :) 


Käykää ihmeessä katsomassa, jos sieltä löytyisi jotain sopivaa! :) Kaikki myynnissä olevat vaatteet ja asusteet ovat hyvässä kunnossa ja niitä saa tulla meille sovittamaan halutessaan :) Myyntikohteisiin pääsee tästä.

Aurinkoista torstai-illan jatkoa!

♥ Marjut

Kommentit