Siirry pääsisältöön

POOTD


POOTD eli party outfit of the day.

dress & "belt" Soaked in Luxury
heels Mango
necklace KappAhl
watch Dolce & Gabbana

Eilen vietettiin äidin viiskymppisiä. Olin ensin töissä aamupäivän ja iltapäivästä suuntasin juhliin. Mies on perinteisellä kesäreissulla kavereiden kanssa, joten sain huoletta laittaa kaapin korkeimmat korot jalkaan ;) Tuon mekon tilasin alunperin meidän kihlajaisia varten, mutta koska olin taas vähän tipassa tilaamisen kanssa niin se ei niille kinkereille ehtinyt. Onneksi oli nämä synttärit tiedossa niin tiesin, että mekko pääsee käyttöön mitä pikimmiten. 

Mekko on todella yksinkertainen ja ainoa pieni juju on tuossa korkeassa kauluksessa. Yksinkertaisuus on mun mieleen, mutta halusin kuitenkin pientä lisäpiristystä mekkoon, joten laitoin paketin mukana tulleen kankaisen hiuspannan (!!) vyöksi. Hyvin toimi tuossakin asemassa ja kukaan tuskin edes huomasi, ettei se tuohon kohtaan olisi oikeasti tarkoitettu :)

Jalassa oli Mangon luottokorkkarit, joita tosin nykyään käytän enää harvoin. Noissa on korko sen verran ohut, että se uppoaa pehmeällä alustalla kävellessä alta aikayksikön. Ei siis ne ihan käytännöllisimmät korkkarit, mutta hyvät jalkaan siitä huolimatta. Loppusilauksena toimi hopeiset asusteet ja tämä vähän sateisen synttärijuhlan look oli valmis :)

Nyt lähden kipinkapin hakemaan jääkaappiin täytettä ja sitten suuntaan taas illaksi töihin :) 
Adios amigos!

♥ Marjut

Kommentit

  1. Tyylikäs kokonaisuus! Tuo mekon persoonallinen vyö antaa vielä ekstrasäväyksen asuun. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Itsekin oon sitä mieltä, että se toi pienen toivotun pilkahduksen asuun (:

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentti, oli se sitten lyhyt tai pitkä, on aina enemmän kuin tervetullut! ♥