Siirry pääsisältöön

Day off x 4


Tsau fellas! Mulla alkoi eilen neljän päivän vapaat, jippii! Vapaat alkoikin aika mukavissa merkeissä, nimittäin lähdettiin pitkästä aikaa työkaverin kanssa ulos. Oli oikein mukava ilta ja tanssilattiaa tuli kulutettua oikein urakalla. Fiilisteltiin ihan täpöllä mm. Choralea (muistatteko legendaarisen univiidakko-biisin?) ja illan esiintyjää Groove Coveragea! Näitä on joskus reilu kymmenisen vuotta sitten tullut kuunneltua enemmänkin ja oli hauska huomata että sanat oli muistissa edelleen, vaikka nykyään en enää hirveästi kuuntele dance-tyyppistä musiikkia :)

Tänään sunnuntaiaamu kului leppoisasti ja poikaystävän lähdettyä töihin aloin itse siivota ja purkaa meilejä. Tässä päivän aikana on tullut mieleen myös muutamia postausdeoita, jotka haluan ehdottomasti toteuttaa muutaman seuraavan pävän aikana. Tuntuu että työmoodi on niin vahva kaiken aikaa, että luovuuskin kuolee siinä samalla, joten tällaisista päivistä täytyy ottaa kaikki irti! :)
Vapaapäivien aikana on aikaa selailla viikon aikana tulleet sähköpostit läpi oikein ajatuksen kanssa ja bongasinkin niistä muun muassa aika mieleisen sähköpostin Sportamorelta. Heillä on menossa kampanja, jossa saa valikoiduista tennareista -25 %. Kampanja on voimassa maanantaihin 6.6. klo 23,59 saakka. Muun muassa yllä olevan kuvan klassikot ovat nyt hyvässä alennuksessa! :) Itsekin klikkailin yhden "takaraivossa kummitelleen" parin ostoskoriin, kun harvemmin näitä klassikoita löytää näin mukavalla alennuksella varustettuna.

Poikaystävä saapuu pian kotiin, joten lähden tästä kokkailemaan meille pientä iltapurtavaa! See you guys :)

*sisältää mainoslinkin

♥Marjut

Kommentit

  1. Nyt mulla alkoi soimaan päässä se choralen univiidakko :D En kestä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, sori! Se on kyllä juuri sellanen biisi joka jää jumittamaan :'D

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentti, oli se sitten lyhyt tai pitkä, on aina enemmän kuin tervetullut! ♥