Siirry pääsisältöön

Midsummer styles

*postaus sisältää  mainoslinkkejä

Juhannuksen lähestyessä ajattelin jakaa teille hieman asuinspiraatiota keskikesän juhlaan Bubbleroomin valikoimasta. Bubbleroomin toimitusaika on 3-5 työpäivää, joten tämän viikon lopussa kun laittaa tilauksen menemään, niin vaatteet ehtivät varmasti juhannusrientoihin ylle! :) 

Oon huomannut tässä muutamien juhannusten aikana, että sääolosuhteita on aika hankala ennustaa; viime juhannuksena oli aurinkoista parisen tuntia ja hetken päästä satoikin jo kaatamalla. Viime vuosista viisastuneena valitsin tähän asuja sekä helteelle että vilpoisemmalle kelille sopivaksi :) Pidemmittä puheitta esittelen mun juhannustyylit 2016: 

The Boho look

The Boho midsummer style

dress / hairband / gladiator shoes / sunglasses / bag

Rakastuin tuohon Vilan mekkoon ensiklikkauksella ja tämä asu rakentuikin sen pohjalta. Gladiaattorisandaalit ovat mun onneksi tulleet taas tänä kesänä muotiin, koska tykkään niistä aivan älyttömästi. Asu alkoi hiljalleen muuttua boho-tyyliseksi, kun valitsin asusteiksi sulkaisen hiuspannan ja hapsulaukun. Lopuksi asun kruunasi vielä mitkäs muutkaan kuin pyöreät aurinkolasit ja näin kokonaisuus oli valmis. Tämän asun voisin hyvin nähdä päälläni juhannuksena, mikäli hellettä on ilmassa! ♥

The girly style

The girly midsummer style


Tämän asukokonaisuuden suunnittelin juhannusjuhlia varten. Valkoinen off-shoulder mekko hempeän vaaleanpunaisilla yksityiskohdilla on samaan aikaan muodikas, tyttömäinen ja juhlava kokonaisuus. Kukkapanta ovat yksi juhannuksen ykkösasuste ja tässä asussa se viimeistelee monikäyttöisen valkoisen mekon juhannustunnelmaan sopivaksi :)

The chilly day look

The blue&white midsummer style

 shirt / jeans / high heels / necklace / bag

Oon nähnyt Onlyn kukkakuvioisesta paidasta useammankin unen (!!) sen jälkeen kun hypistelin paitaa ensimmäistä kertaa töissä. Näissä unissa oon koonnut aikalailla tällaisen asukokonaisuuden paidan ympärille. Valkoisia asusteita en omista vielä yhtään, mutta näin kesän kynnyksellä ja näiden unien piinaamana nuo kengät on ainakin pakko saada! Sinisen kanssa sopii mun mielestä sekä hopeat että kultaiset asusteet, mutta tähän asuun valitsin kultaiset asusteet, koska ne sopii taas paremmin yhteen valkoisen kanssa. Tällä asulla pärjää vähän vilpoisemmallakin kelillä! :)

The sporty midsummer look

The sporty midsummer style


Viimeiseksi asukokonaisuudeksi valitsin sporttisemman juhannustyylin, mikä sopii erityisesti rennompaan juhannuksen viettoon. Väljät, mutta siistit housut ovat mukavat vauhdikkaassakin menossa ja reppuun mahtuu juhannuksen sapuskat ja muut tarvittavat tavarat ongelmitta.

Löysittekö oman suosikkinne näiden kokonaisuuksien joukosta? Näitä kaikkia asuja voi tietenkin käyttää hyvin muissakin tilanteissa kuin vain juhannuksena. Pyrin vuosi vuodelta kohdistamaan ostokseni sellaisiin vaatteisiin ja asusteisiin, jotka löytäisivät päälleni useammin kuin kerran tai kaksi. Muutamia "yllätyksellisiä" vaatteita kaapistani toki löytyy, mutta suurin osa on väriltään neutraaleja ja niitä on helppo yhdistää muiden vaatteiden ja asusteiden kanssa.

Meidän viime juhannus meni kavereiden kanssa iltaa viettäen, mutta tästä juhannuksesta en osaa vielä yhtään sanoa mitä tulee tapahtumaan. Mun yllätykseksi mulla on viikonloppu vapaana silloin, mutta toinen puolisko on töissä, joten saas nähdä mihin eksytään vai eksytäänkö mihinkään :D

Millaisia suunnitelmia teillä on tiedossa juhannukseksi? Entä ootteko jo miettineet juhannuksen asun valmiiksi? 

♥ Marjut

Kommentit