Siirry pääsisältöön

Yllättynyt ja kiitollinen

Hui! En osannut yhtään arvata, että edellinen postaus olisi kerännyt näin suuren suosion! Postaus nousi itseasiassa jopa yhdeksi blogini luetuimmista postauksista :) Kiitos kaikille sähköposteista ja kommenteista - ikävä sanoa näin, mutta en selvästikään ole ainoa, jolle tällaista on tapahtunut. Oli kuitenkin mukava lukea, että moni muukin on siirtynyt "fiilistreenaamiseen" ja jättänyt ulkonäköpaineet taka-alalle. Oma sisäinen motivaatio on tutkitustikin paljon kauaskantoisempaa kuin ulkopuolinen motivaationlähde, joten oikeassa suunnassa ollaan kaverit! :)


Pitkien vapaiden jälkeen oon ollut nyt töissä käytännössä koko ajan. Välillä jopa tuntuu, että voisi jäädä tiskin taakse nukkumaan, kun seuraavaan vuoroon on niin vähän aikaa :'D Onneksi on kuitenkin mukava työ ja kivat työkaverit niin ei haittaa yhtään! 

Sportamorelta tilatut tennarit saapui eilen ja ne pääsi heti tänään jalkaan! Ne näyttävätkin olevan edelleen alessa. Malli on Niken Son of Force ja kengät löytyy täältä*. Sportamorella on käynnissä nyt uusi -30% kenkäkampanja, jossa on mukana satoja pareja kenkiä, joten sieltä vaan tilaamaan uudet kesäpopot! :)

Seuraavaksi on tulossa asuinspiraatiota keskikesän juhlaan, nähdään taas! :)

*mainoslinkki

♥ Marjut

Kommentit