Siirry pääsisältöön

Time is running

Tässä ollaankin päästy jo reippaasti heinäkuun puolelle. Pari päivää sitten aloin miettiä asiaa ja jopa hieman panikoida miten nopeaa kesä tuntuu jälleen kerran viilettävän loppua kohden. Löydän itseni lähes joka kesä samasta tilanteesta; kesätyöt syövät lähes kaiken ajan ja ei aikaakaan kun huomaan että oon taas Jyväskylässä opintojen parissa.

Sanon tämän nyt ihan ääneen, vaikka sitä on saattanut täältä blogistakin jo vähän aistia, mutta. Niin ikään joka kerta ennen kesää lupaan itselleni, että päivitän blogia aktiivisemmin. Alkukesä sujuikin kohtuu hyvin, mutta nyt huomaan jälleen, että aika ei vain riitä kaikkeen. Tästä eteenpäin joudun pyhittämään vapaapäiväni terveystiedon opintojeni loppuunsaattamiseen, jotta voin keväällä jättää yliopiston jälkeeni maisteripaperit kourassa. 

Ajattelin ennen kesää, että kesällä sitä on töiden ohessa hyvin aikaa tehdä tehtävät loppuun, mutta niin... Aikaa on rajallisesti, mutta ehkä hankalinta on se motivaation saaminen tällaiseen aikaan vuodesta, kun periaatteessa "ei pitäisi opiskella". Aloittaminen on kuitenkin aina se tämän homman vaikein askel ja eilen pääsin onneksi jo hyvään alkuun artikkelien lukemisen kanssa. Teen tällä hetkellä laajaa tehtävää uni, lepo ja jaksaminen -aiheesta, mikä on nykypäivänä hyvin ajankohtainen ja tärkeä aihe, koska yhteiskunta ja sosiaalinen media luo meille melko täydelliset puitteet kaikelle muulle paitsi nukkumiselle. Tästä aiheesta mulla on noussut jo monta ajatusta esiin ja haluan ehdottomasti nostaa aiheen esille myös blogissa, mutta nyt täytyy priorisoida asioita ja tehdä opiskelutehtävä ensin valmiiksi. Vaikka en kiellä etteikö mun mielestä olisi helpompaa ja mukavampaa kirjoitella asiasta tänne ilman huolta pilkkujen ja pisteiden oikeista paikoista ja lähteiden vuoropuhelusta ;)


Toivotan teille ihanaa kesän jatkoa ja muistakaahan nauttia jokaisesta hetkestä! ♥ Palailen ruudun äärelle, kun työt tästä hiukan helpottuvat :)

♥ Marjut

Kommentit

 1. Ihanaa kesän jatkoa sullekin ja muista nauttia kesästä, se kun on niin lyhyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin sinne, yritetään! :) ♥

   Poista
 2. Niin tuttu tunne, että kesä vierii eteenpäin niin vauhdilla et ennen kuin ees ehtii tajuaankaan, on aika vetää syystakkia ja huivia kaapista taas esiin :/
  Tsemppiä terkan opintojen tekoon!!! Ja onneks vuoden päästä on taas uus kesä ;) ❤

  - S -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Mutta ens kesä saattaakin sitte olla vähän erilainen :) kohta mekin nähdään, hyvää loppukesää suski! ♡

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentti, oli se sitten lyhyt tai pitkä, on aina enemmän kuin tervetullut! ♥