Siirry pääsisältöön

Weekend full of celebration


Heipodei kaverit!
Täällä ollaan vietetty vapaata viikonloppua juhlavissa tunnelmissa. Eilen olin siskon pojan ristiäisissä ja illalla istumassa iltaa terassilla pitkästä aikaa :) Tänään oli puolestaan vuorossa serkun rippijuhlat ja seuraavat juhlat on tulossa heti parin viikon päästä. On kyllä mukava laittaa välillä parasta päälle, kun muuten tämä kesävaatetus on ollut melko työpaita+farkut-meininkiä. Vapaat jatkuu vielä huomisen ja tiistain ja tarkoitus olisi nauttia toivottavasti mahdollisimman upeasta kesäsäästä ulkoillen :)

Syksyn opinnot lähenee hyvää vauhtia ja löysin onneksi nyt itselleni melko varmasti myös asunnon viimeiseksi opiskeluvuodeksi. Kämppiselämää on tiedossa, mikä ei olisi mua houkuttanut yhtään ensimmäisinä opiskeluvuosina, mutta joka on tilanteen huomioon ottaen paras mahdollinen vaihtoehto tähän tulevaan vuoteen. Syksy on päättöharjoittelun vuoksi olettaen melko intensiivinen, mutta matkustelen kuitenkin aina tilaisuuden tullen Seinäjoelle omaan kotiin, joten tällainen edullinen vaihtoehto on juuri passeli! On ollut hauska huomata miten sitä on luopunut vaatimustasosta näiden opiskeluvuosien aikana; ensimmäiset kolme vuotta vietin upouudessa yksiössä, edellisen vuoden kaksiossa puoli vuotta yhden ja toiset puoli vuotta kahden kämppiksen kanssa ajoittain patjalla nukkuen  (:'D) ja nyt viimeinen vuosi menee myös kämppiselämää viettäen.


Tässä juhlien tiimellyksessä on sisäinen kellokin hieman muuttanut suuntaansa ja siksi kirjoittelen tätä postausta näin myöhään. Mies on yötöissä ja mua ei väsytä vielä yhtään, joten olin tuossa äsken pihalla joogaamassa ja ajattelin vielä raapustella opiskelutöitä, kun kerrankin motivaatiota riittää :) Jos joku sattuu olemaan vielä hereillä ja shoppailuvalmiudessa niin House of Brandonilla on kaikki Niken normaalihintaiset tuotteet -20%*  aina tuohon 00.00 saakka. Alennuksen saa kassalla koodilla NIKE20.

Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille! 

 *mainoslinkki

♥ Marjut

Kommentit